HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (152/1091) > >>

Skiyoker:

--- Idézet ---Egyébként szerintem az egy nagyon jó kis film.
--- Idézet vége ---
Teljesen egyetértek, Robin Williams mester top 10-ében ott a helye (csak Asimov mesternek ne mutassa meg senki, mármint a filmet).

--- Idézet ---Ahhoz képest, hogy gyűlöli az embereket és el akarja őket pusztítani, eléggé majmolja őket, nem?
--- Idézet vége ---
Az élővilágban a tanulás utánzás által valósul meg, Ultronnál is valami hasonló mehet végbe. A magány esetében pedig Jan logikus választásnak tűnik, szerintem.

--- Idézet ---Hiszen a halál komoly dolog, nem illik vele viccelődni még a képregényekben sem.
--- Idézet vége ---
Értettem a célzást.

--- Idézet ---Azért az arcoskodása még így is erősen túlzás. Pláne, hogy más többször ráfaragott emiatt, de csak nem tanul belőle.
--- Idézet vége ---
Akkor mehet a feketelistára Fátum is? Egyébként azt hittem, hogy Fekete Párducot hozod fel ellenpéldaként.

--- Idézet ---Vagy ott van a Nememberek uralkodója, Fekete Villám.
--- Idézet vége ---
Fekete Villám nevét senki szájára ne vegye, mert ha ő teszi vélünk ugyanezt, akkor nagyon rosszul járunk!

Hű, de sokat idéztem!

Farek:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Szeptember 23., 23:56:59 ---De az is lehet, hogy előre utazott az időben és megnézte A kétszáz éves ember-t.
--- Idézet vége ---
;D ;D ;D Egyébként szerintem az egy nagyon jó kis film.
Szerintem alapvetően magányos volt, társra vágyott. Ahhoz képest, hogy gyűlöli az embereket és el akarja őket pusztítani, eléggé majmolja őket, nem?

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Szeptember 23., 23:56:59 ---Tegye fel a kezét, aki a szívéhez kapott a három halott Angyal hallatán!
--- Idézet vége ---
Én. Tökre megijedtem, hogy mi lesz így a csapattal. Hiszen a halál komoly dolog, nem illik vele viccelődni még a képregényekben sem.  :badteeth:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Szeptember 23., 23:56:59 ---Enyhén off: Namor arroganciája szerintem teljesen érthető, mégiscsak egy uralkodó, még ha éppen nincs is trónon. Akkor lenne gond, ha királyi többest is használna.

--- Idézet vége ---
Azért az arcoskodása még így is erősen túlzás. Pláne, hogy más többször ráfaragott emiatt, de csak nem tanul belőle. Thor isten, és mégis fele ennyire nincs tenyérbemászó. Vagy ott van a Nememberek uralkodója, Fekete Villám. Ő nem dumál állandóan hülyeségeket  :lol: :hehe:

Skiyoker:
Köszönet a "Dr. Hank Pym viszontagságos életé"-nek legújabb fejezetéért. Az oké, hogy Ultron nőt akar, de minek? Kis-Ultronokat csinálni? Elég elborult ötlet lenne. De az is lehet, hogy előre utazott az időben és megnézte A kétszáz éves ember-t. Tegye fel a kezét, aki a szívéhez kapott a három halott Angyal hallatán!

Enyhén off: Namor arroganciája szerintem teljesen érthető, mégiscsak egy uralkodó, még ha éppen nincs is trónon. Akkor lenne gond, ha királyi többest is használna.

Farek:
A Kanges vonal a következő részben kezd tisztázódni. És persze bonyolódni.
Fekete Lovag nagyon komoly krízist él át, az átok - és a medve - nem játék.
Csodakapitány sorsa hamarosan kiderül. Azt nem mondom, hogy vidám lesz.

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 293.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Gondoltam,hogy Namor személyesen fog pontot tenni Marrina problémára.A Kangos vonal továbbra sem világos számomra,de gondolom majd kiderül idővel.. :badteeth: Kíváncsian várom,hogy mi lelte a Fekete Lovagot?
És hová tűnt Damon Hill Csodakapitány?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése