HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, a rajzok valóban nagyon szépek. Szerencsére igen jó minőségű volt a szkenn is.
Pym egy akkora idegroncs, hogy csodálom, hogy nem lőtte még fejbe magát. Persze másnap nyilván jobban lenne... :hehe:
Simon soha nem az eszéről volt híres, szóval lehet, hogy tényleg a te ötletedet valósítják meg és kéznél tartanak pár leselejtezett számítógépet és egyéb fogyóeszközt.
Nem ártott, hogy Thor helyrerakta. Simon túl sokat gondol magáról. Meg ráadásul itt még a feltámasztása miatt elég beszari is.
Ultron terve azért is jó, mert alapvetően a hősök nem folyamodnak zsaroláshoz. Ez egy igen egyedi és extrém eset volt, és láthattad, hogy még a társai sem mind értettek egyet Vasemberrel.
Blue S:
BA Vol1 162.
Egyszerűen nem tudok csak úgy elmenni szótlanul amellett, hogy ismét milyen csodálatosak a rajzok. A cselekmények ábrázolása, az arcokon az érzelmek megjelenítése akkora hatással volt rám, hogy sokkal lassabban haladtam az olvasással, mert egy-egy oldalt hosszasan nézegettem.
Valaki összeszámolta, hogy Pym-nek hányszor mosták át az agyát? Nem csoda, hogy labilis személyiség lett, ennyi elmemanipuláció még talán Xavier professzornak is sok volna. (Na jó, neki nem, hiszen szétlőtt aggyal is leverte Sinistert.)
Simon már régen is elég furcsán viselkedett. Csak úgy szétvert egy gépet dühében, de arra nem gondolt, hogy talán később használhatták volna? Esetleg az angyalok főhadiszállásán mindig van pár leselejtezett számítógép, amit Namor, Herkules vagy Energikon összetörhet. Jarvis szerzi be őket egy PC-bontóból. :lol:
Azért Thor helyrette a forrófejű hőst, mint valami iskolásgyereket, hogy legközelebb dá-dá lesz. Az is jó volt, mikor Thor hitetlenkedik, hogy nem ér el valakit vezetékes telefon. Szegény Clintnek a mobiltelefon lesz a veszte. :hehe:
Ultron terve zseniális, de egyben sebezhetővé is teszi, hiszen az ellenfelei bármikor megzsarolhatnák a társa fenyegetésével. Mindenesetre nagyon megharagudott (ha lehet így fogalmazni egy robot esetében), és őt ismerve a következő visszatérése még veszélyesebb lesz.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Igen, Párbajhős elég nehezen illeszkedik be a modern korba. Ha lett volna nála fegyver, az öreget tutira kilövi a fűnyíró mögül :)
A történet közvetlen folytatását nem ígérem a közeljövőben, de tervezek azért további klasszikusokat is kirakni. És majd ennek a folytatásnak is eljön majd az ideje.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 162.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Párbajhősön csak nevettem,ahogy megismerkedik a kor vívmányaival.. :lol: Hank őrülete szerintem elérte a kritikus pontot,még a végén is Ultron mellett akart kardoskodni. Az Angyalok elég jól összedolgozott,bár ha Tony nem ennyire meggyőzően blöfföl még a végén a csapat maradék része is eleshetett volna...
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Farek:
Jan annyiból is logikus választás, hogy ugye ha Hank Ultron "apja", akkor az Ödipusz-komplexus minden kis jelét mutató robot nyilván az "anyja" mását akarja magának. Pláne, hogy a (talán a) 2000-es években kiderült - amiről e képregény megírásakor még nyilván senki nem tudott :hehe: - hogy Hank Ultront a saját agyhullámai segítségével teremtette.
Fátum is alég bosszantó és nagyképű, de azért szerintem ő sokkal inkább alá tudja támasztani az eredményeivel az arcoskodását. Meg ugye sokkal okosabb. :)
A Párduc nekem eszembe sem jutott. Valahogy rajta régebben soha nem éreztem ezt a fajta uralkodói felsőbbrendűséget. Pedig neki még tényleg megvolt a trónja is :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése