HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (150/1091) > >>

Farek:
Szívesen. Az Armor wars tök jó lenne honosítva szerintem, de egyszerűen nincs rá kapacitás. Örülök annak is ,hogy az Angyalok rendszeresen mennek és néha még egy kis extrát is tudunk beletenni.  :nemtudom:

Skiyoker:
Farek: kössz a tájékoztatást. tehát 1. Arkon megy a feketelistára (emberek tessék jegyzetelni, hosszú lesz). 2. Az Armor Wars egy darabig tutira nem lesz honosítva, egyébként sejtettem én hogy az nagyjából ekkor játszódik, de nem voltam biztos benne.

KiD: örülök, hogy leesett, bár így utólag nézve elég gyenge poén lett.

KiD:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Október 03., 11:48:58 ---A vége pedig a cliffhangerek cliffhangere lett.

--- Idézet vége ---

Lol.

Farek:
Arkon nem isten, hanem egy másik dimenzió, Polemachus uralkodója. Persze simán istennek képzeli magát, pont olyan nagyképű, mint pl. Namor.

Tonynak ebben az időben az Armor Wars néven ismert története futott a saját sorozatában. Rájött, hogy korábban ellopták a páncéltechnológiáját, vagy annak egy részét, és így több jelmezes is az ő felszerelését használja. Főleg bűnözők, de lehet pár jófiú is. És nem tudja elviselni, hogy az ő technológiájával gonosz dolgokat kövessenek el, ezért elmegy és levadássza őket. De ezt teljesen önfejűleg és engedély nélkül teszi, ráadásl a kormányzattal és szuperhősökkel is szembeszáll. Ezért szépen kiközösítik és levadásszák. Dióhéjban ennyi.

Skiyoker:
Köszönet az újabb Nyugis történetért. Arkon elég öntörvényű fickó, mint általában az istenfélék (már ha ő az, ebben nem vagyok biztos). Simon meg végre használta az eszét (vagy csak beijedt), de mi lehet Tonyval? Barb rendesen benne van a kulimászban, a legdurvább az egészben, hogy csak most vette észre. Fantomlovas pedig láthatóan semmitől sem riad vissza, hogy bosszút álljon (szegény Tornádó). A vége pedig a cliffhangerek cliffhangere lett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése