HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Hm, basszus, igazad van Arkon pajzsát illetően! Ha meg is magyaráznád, ezért simán járna egy no-prize :)
Nem, Seregély egyáltalán nem akarja megbeszélni ezt a dolgot. Aztán majd meglátod, hogy ez hova is vezet...
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 31.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Arkon tényleg kemény diónak bizonyult.A 12.oldal jobb alsó sarkában Energikon széttöri Arkon pajzsát,erre a 13.oldalon megint a kezén van épségben ?! :headscratch: Seregély egyre nagyobb slamasztikában van.Gondolom a csata után nem ül le Clinttel és beszéli meg a dolgokat...
Várom a folytatást!!!
Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol . 2. 31. -et! :worship:
Arkon azért nem piskóta ellenfél, hatalmas ego ide vagy oda... :blink:
És nem tudtuk meg, hogy a harmadik villám milyen színű, ill. hogy mit tud... :badteeth:
Nem túl egységes a csapat, tényleg érezni, hogy valami rossz dolog fog történni... :-\
Tigra túlzásokba esik már (legalább olyan ellenszenves, mint Auróra az Alfa Különítményből), Seregély vívja a maga harcát (teljesen titokban!), Energikon olyan, mint egy serdülő kamasz, Holdlovag ugye nem százas :badteeth: ; egyedül Clint és Pym viselkedik hősként, egyelőre...
És igen, ebben az érában kapott össze nagyon durván, talán először Tony és a Kapi!
Vasember elárulta Rogers-t és attól félt, hogy soha nem lesz már olyan a kapcsolatuk, mint régen...
Érdemes egyébként mindkét hős saját sorozatát is elolvasni! :brow:
Farek:
Az említett Armor Wars bizony klassz. Ráadásul nekem többek között azért is jön be, mert ott kénytelen lecserélni ezt a mostani Ezüst Centúrió páncélt, amivel én soha nem tudtam igazán megbarátkozni, egy újabb, egy ismét vörös és arany modellre. :)
Ki tudja, talán majd egyszer, valamikor, egy messzi-messzi galaxisban...
Arkon és Energikon abszolút nagy arcok, csak nem a jó értelemben. Mondjuk, ha király lennék a saját birodalmamban, lehet, hogy én is megsértődnék, ha gagyi filmeket forgatnának rólam egy gagyi, magát sztárszínésznek gondoló másodrangú kaszkadőrrel. :S
Blue S:
NYPBA Vol2. 031.
Ilyen olvasócsalogató borítónak nem lehet ellenállni! Szerintem már mindenki nagyon várta, hogy Seregély vívódása ne csak a belső küzdelemről szóljon, hanem jusson el egy következő állomásra. Ez most szépen megtörtént és a folytatás is nagyon jónak ígérkezik.
Tony nagyon fel volt dúlva, de a veszekedése Holdlovaggal arra mindenképpen jó volt, hogy Clint egy fantasztikus szöveget nyomjon. " Régen megakadályoztam egy harcot..." nekem nagyon tetszett. Az említett Armor Wars tényleg klassz lehet.
Arkon valóban elég beképzeltnek tűnik, de Energikonnak sem kell egy kis gőgért a szomszédba mennie. Talán mindegyikük egy kicsit kisebbre verte a másik képét. (Erre nem fogadnék.) :hehe:
Kíváncsi vagyok, hogy a mi világunkban hány idegen faj képviselője perelne a jogokért. Lehet, hogy Lucasnak és Spielbergnek rámenne a gatyája.
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése