HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 294.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Hmm,ha már Dr. Druid ekkora észnek tartja magát,hogy a fenébe nem veszi észre Nebula manipulációját?Jó tudom,akkor most nem lenni mit olvasnunk! :badteeth: De ez akkor is picit ellentmondásos.A "mi" Kangunk szervezkedésére nagyon kíváncsi leszek.Monica állapota nagyon aggasztó.Nebula szerintem az Angyalokat és Dr.Druidot a többi Kang ellen akarja szervezni,hogy Ő legyen az egyetlen...
Várom a folytatást!!!
Farek:
Ránézésre Druid még most is szűz... :badteeth: :hehe:
Thor reakciójának én is örültem. Nehogy már egy ilyen másodvonalbeli X Professzor koppintás (hiszen ő csak félig kopasz ;D ) lenyomja a viharistent!
Remélem, tetszeni fog majd a folytatás is. Hamarosan nagy fordulatok állnak be a csapat életében.
Blue S:
BA Vol1 294.
Nebula nagyon simán az ujja köré csavarta Dr. Druidot. Hm, lehet, hogy az öreg dokinak nem jutott az életben elég ideje a párkapcsolatokra, miközben a mágikus tanokat próbálta elsajátítani?
Nagyon jó volt, ahogy Thort megpróbálta befolyásolni, ám a viharisten ezt blokkolta. Sőt, szerintem elkezdett gyanakodni a szavazás végkifejlete miatt.
Ebben a részben elég sok szerep jut az egyes tagok fizikai és lelki szenvedésének és ezt a rajzok nagyszerűen visszaadják. Legyen szó akár a Fekete Lovag küzdelméről az elméje épségének a megőrzéséért vagy Monica legyengült testi állapotáról.
Nebula terve egyelőre sikerrel járt, kíváncsi vagyok, hogy mi volt a célja azzal, hogy a Doktort akarta a BA vezetőnek. Azonban Kang még keresztülhúzhatja a számításait.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Űrrókának köze a terveihez? Nem, nincs. Csak annyi, hogy talán a 250-es részek környékén Túlontúli együtt ragadta el őket, és biztos ott Eros keresztül húzta a számításait. Valószínűleg ezért szidja. Druid ruhájának nincs köze Űrrókához.
Skiyoker:
Köszönet a "Druid: Felemelkedés" újabb fejezetéért. Kíváncsi lennék, hogy Űrrókának tényleg van-e köze Kang Nebula tervéhez, ha már ő ilyen ügyesen elkottyintotta. Mondjuk Druid álompáncélja még hasonlít is kicsit Űrróka öltözékéhez. Monica tényleg ritka rosszul járt, de lássuk be, még nem volt felkészülve egy ekkora feladatra (mármint az Angyalok vezetése), így talán jobb is, hogy nem ő maradt a főnök. Dane is egyre rosszabb bőrben van, asszem ő sem marad már sokáig a csapatban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése