HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (141/1091) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Január 14., 08:39:17 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Január 13., 17:51:50 ---A második talán Amazon. Ezt nem kell magyarázni. :D

--- Idézet vége ---
Nem, valóban nem. Illetve... MÁSODIIIIIIIK?!?!?! Magyarázd csak meg mégis???  :fatestapolo: ;D

Thanos meg tényleg kőkemény. Egy jól író Starling csodákra képes vele.

--- Idézet vége ---

Hát ö... Inkább terelek... :D A Sensational She-Hulk akármelyik verziója nem játszik? Belőled kinézem. :P Mondjuk az első sorozatot olvastam, elég nehéz anyag, főleg mikortól Gerber kezébe kerül. Viszont az tetszett benne, hogy Shulki sokkal hamarabb volt Deadpool, mint maga Deadpool, már ami a képregényes öntudatot illeti. :D No meg Byrne jól rajzolja...

Xeraph:
Az Angyalok közül a kedvenc talán Rick Jones. Annyi minden történt vele mióta először összefutott Bruce Bannerrel, hogy az másnak egy életre is sok volna.
A gonoszok közül meg Norman Osborn. Pókember ellenségéből a Marvel univerzum egyik legzseniálisabb főgonoszává nőtte ki magát.

Gorgonita:
A szelídebb, idealistább hősöket kedvelem. Tehát  Cap és nem Vas, Cyclops és nem Wolverine (bár itt sokat változtak a karakterek). A gonoszokat nem favorizálom, de Fatum néz ki a legjobban. (mondjuk lehetne nagyobb birtoka, mint Latvéria) Jah és Amazon a legjobb. Mindenben.  :worship:  ;D

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Január 13., 17:51:50 ---A második talán Amazon. Ezt nem kell magyarázni. :D

--- Idézet vége ---
Nem, valóban nem. Illetve... MÁSODIIIIIIIK?!?!?! Magyarázd csak meg mégis???  :fatestapolo: ;D

Thanos meg tényleg kőkemény. Egy jól író Starling csodákra képes vele.

garrido:

Jó érzés, hogy a felsorolt történetek közül már több is fent van az oldalon. Az EW-re ne számíts, amennyit én olvastam belőle (keveset), abszolút kihagyható, talán az utolsó része még valamennyire rendben van, de azért meg nem éri meg. Igazából nagyon rühelltem ezt az akkortájt divatos "minden évben az annualokban legyen valami nagy crossover, hogy a hülyék mindet megvegyék" történeteket, amiket sok évig csináltak. Volt egy-két jó melléktörténet, de a fősztorik nem túl emlékezetesek. Ettől függetlenül lehet, hogy a TTF majd kikerül, de igazából nagyobb arra, hogy nem. Ami ilyenből a terveim szerint majd kikerül, ha kerül hozzá jó szkenn, az a Citizen Kang.

A három, itt még meg nem jelent történettel kapcsolatban... hm, hm...  :brow:

garrido:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Január 13., 14:14:42 ---Ki a kedvenc szupergonoszotok és szuperhősötök? És akár csak egy mondattal is megindokolnátok, hogy miért?

--- Idézet vége ---

Az angyalok között természetesen Thor.
Gonoszok közül Thanos, Galactus és Hírnökei (Gabriel, Terrax, Morg), Túlontúli (a klasszikus).

A legjobb angyalokat is érintett crossoverek:
Avengers vs Defenders
Korvac Saga,
Galaktikus Vihar
Ostrom
Avengers vs Olimpiai Istenek
Contest Of Champion 2
(Evolutionary War,
The Terminus Factor)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal