HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
KiD:
Érdekes rész volt ez a szellemes rész is. Kíváncsi vagyok, hova vezetik ki ezt a szálat.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Január 15., 20:21:12 ---Ezen tudunk segíteni, ha gondolod. :D
--- Idézet vége ---
Eh, nincs igazán rá időm, az a baj. De azért köszönöm.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Január 15., 09:10:58 ---
KiD: Igazából - bár csak csendben súgom meg - én nem olvastam She-Hulk sorozatokat. A karaktert leginkább csak a csapatképregényekből (Bosszú Angyalai, F4) ismerem. Meg persze személyesen. ;D
--- Idézet vége ---
Ezen tudunk segíteni, ha gondolod. :D
Farek:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2016. Január 14., 20:26:51 ---Jah és Amazon a legjobb. Mindenben. :worship: ;D
--- Idézet vége ---
Az én nyelvemen beszélsz :brow:
KiD: Igazából - bár csak csendben súgom meg - én nem olvastam She-Hulk sorozatokat. A karaktert leginkább csak a csapatképregényekből (Bosszú Angyalai, F4) ismerem. Meg persze személyesen. ;D
Garrido:A 3 what if távolabbi terv. Illetve a v2 41-eshez igazából csak egy normális minőségű szkenn vagy digitális alapanyag kellene, hogy nekiessek a fordításának, mert azt még nem találtam.
A v1 29-eshez szintén kellene normális alapanyag, illetve az alaptörténet füzeteihez is, hogy elkészüljenek.
A v1 32-eshez meg az kellene, hogy először kikerüljön a Korvac saga. Ami tervbe van véve akár már 1-2 éven belül, de előtte idén még egy másik nagy klasszikust tervezek, szóval ez sem most lesz.
De megpróbálok utána menni az első kettő alapanyagainak, mert azok nem olyan borzasztóan sokfüzetes történetek.
garrido:
A foglalási listán ott van még 3 angyalokat érintő What If, ezekre lehet számítani idén vagy távolabbi tervek? What If v1 29, 32, v2 41
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése