HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Skiyoker:
Amennyire emlékszem, Druid a v3-ban a Zord Kaszás-féle "ZombiAngyalok" tagja volt. Az számít?
Farek:
Nebula persze, hogy túlélte. És persze Druid is. Mikor is hal meg bárki képregényekben, ha nem Gwen Stacy vagy Ben bácsi? ;D
Nebula majd a 300-as részek közepén tér vissza, Druid pedig emlékeim szerint az alapsorozatban már nem. Ő máshol tért vissza, de nem tudom, hogy hol.
Hogy ti meg mennyire bíztok Kapiban! :badteeth:
De el kell keserítselek benneteket, Amerika Kapitány nem lesz az új csapat tagja. Vagyis... :P
Skiyoker: Tennant Killgrave-je egy brutális állat volt. Nagyon durván bánt a képességével. Bírtam. :)
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok v1 297.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Nebula tuti,hogy túléte,de mi a helyzet Dr. Druiddal?Látjuk őt még valamikor és hős vagy gonosz szerepben fog tetszelegni?Jennifer teljesen kibukott,akkor most fog F4-z csatlakozni?Elég hihetetlenül hangzik,hogy a csapat így szétszéledt.De tuti,hogy az új csapat alakulásában Kapi döntő szerepet fog kapni... :badteeth:
Várom a folytatást!!!
gabo:
A Bosszú Angyalai v1 297: Köszi a történet epikus befejezését, kíváncsi vagyok Nebula és Druid sorsára, és a folytatásra is! Remélem nem kell sokat várnunk, az Inferno amúgy is az egyik kedvencem!
Skiyoker:
Köszönet a Nebula-Kang-időbuborék történet lezárásáért. Hihetetlen, mi mindent kibír egy Quinjet (meg mi mindent nem, de az más kérdés). Nebula tényleg nagyon igyekezett és a végsőkig kitartott, sejthető volt, hogy valami ilyesmi lesz a vége. Eszembe jutott, hogy mi van, ha Druid dokit a végén már nem is kellett irányítani és önszántából vetette magát Nebula után? Mondanám, hogy nyugodjon békében, de tudjuk, hogy ott van az a forgóajtó és még bármi lehet. A csapatnak vége, Jarvis maradt utolsónak, lehet találgatni az új felállást illetően. Egy tippem már van, Kapi.
Ja és ha a kedvencek témakörében az MCU is játszik, akkor Tennant Kilgrave-je mindenképp helyet érdemel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése