HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Március 07., 11:37:05 ---Thor honnan tudta, hogy máris szükség van rá Asgardon? Odin hagyott neki egy üzenetet a rögzítőn?
:D
--- Idézet vége ---
Ja, Mjölnirnek SMS funkciója is van. Olyankor a szokásos szöveg ("ki méltó rá, ha felemeli eme pörölyt...") helyébe Odin üzenete lép ("Fiam, gyere haza. És útközben vegyél másfél mázsa kecskehúst meg 60 kiló sajtot. Anyád főzni fog.") :hehe:
Örülök, hogy ennyire tetszett a végjáték. Amazont itt valóban elég mélyre húzták, nem csoda, hogy távozott.
Kang hamarosan feltűnik egy rövid, ámde annál fontosabb epizódszerepben.
Blue S:
BA Vol1. 297.
Amazon karaktere most nagyon ott volt! A dühe, a bosszúvágya, majd a könnyes szemmel tett kijelentése, miszerint egyedüllétre van szüksége talán a füzet legjobb képkockái voltak. Természetesen a többiek is kivették a részüket abból, hogy az egyik legélvezetesebb részt olvashattam. A Fekete Lovag visszatérése, Thor tudatbefolyásolásának változásai, és a Kangek!
Mikor Nebula vesztett, kb. olyan érzésem volt, mikor a csapatom belövi a győztes gólt az utolsó percben.
Thor honnan tudta, hogy máris szükség van rá Asgardon? Odin hagyott neki egy üzenetet a rögzítőn?
:D
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Igen, megfiatalodva került elő. Ami azt jelentette, hogy a szakálla mellé haja is volt... :hehe:
Pár éve pedig a fia is előkerült. Aki aztán gyorsan jól meghalt. Direkt. Hogy így győzzenek az Angyalok a síron túlról jövő veszedelemmel szemben. :rolleyes:
gabo:
Én Druid egy fiatalabb verziójára is emlékszem valahonnan........! :headscratch:
Farek:
Hm, Druid ott volt? Rá nem is emlékeztem.
Nyilván számít, de úgy rémlik, hogy még korábban is visszatért valami másik sorozatban. Mielőtt jobblétre szenderült. Megint...
Igazából nem nagyon foglalkoztam vele, mert soha nem szerettem a karaktert. És ha belegondolok, hogy majdnem ő lett a fővarázsló és nem Strange...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése