HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (133/1091) > >>

mad47:
Most már értem miért mondja Sólyomszem Fekete Özvegynek, hogy "nagyon különbözően emlékszünk Budapestre!"
:D

Blue S:
NYPBA Vol2 033.

Seregély olyan arccal egyezik bele Holdlovag beavatásába, mintha egy temetésen mondta volna el a búcsúztató Ámen-t. Azért Clint lassan észrevehetné, hogy nincs minden rendben az asszonnyal. Bár Holdlovagnak megvannak a saját tervei, szerintem nem akar rosszat Bobbynak. Persze, azt is megértem, hogy a nőnek nem tetszik a titka felfedezése, de Marc értékes szövetségese lehet, főleg a már általa is említett misztikus erő miatt.

Budapestet tényleg furán festették le a sorozatban, sajnos ez jóval később sem változott. Aki olvasta az F4 2000-es években futó sorozatát, az érti mire gondolok.
Azért nem semmi erőink lehetnek, ha sikerült két vállra fektetni az Angyalok egyik csapatát, valamint Víziót és Wandát is foglyul ejteni.  Biztos a dobtáras géppisztoly a siker titka.  :lol:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Intruder:
Nem olvasok szuperhős képregényeket, de a helyszín miatt most kivételt tettem. Vicces, vagy inkább bántó hogy az amerikaiak nem tudnak előállni egy értelmes, magyar névvel (és itt nem csak a képregényekre gondolok). :dry: Mintha csak Scrabble-özés közben találnák ki ezeket...

Skiyoker:
Köszönet a Nyugisok budapesti kalandjáért. A visszaemlékezésekről és Hank régi ellenfeleiről egyből Busiek ugrott be. Ő nyúlkált vissza ennyire az időben amikor az Angyalok v3-at írta. Az utolsó oldal meg egy irdatlan nagy WTF.

Farek:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Március 29., 15:01:38 ---...de meghajlok Farek Mester tudása előtt.

--- Idézet vége ---
Helyes!!!  ;D :lol: :hehe:
Ugyan, miért is akarna egy képregénykiadó bonyolítani bármit is? Miért is támasztanának fel korábban már megölt karaktereket, miért is hagynának figyelmen kívül korábban megírt történeteket, hogy aztán új baromságokkal retconnolhassák azokat, miért is törölnék el egy karakter történelmének részét, hogy visszaugorjanak egy korábbi pontra az életében... ó, várjunk csak...  :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése