HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (131/1091) > >>

Skiyoker:

--- Idézet ---Remélem, hogy a Disney/MCU őt is rehabilitálja majd a jövőben, és adnak neki egy normális nevet, pl.: Balassi Anita.
--- Idézet vége ---

Sajna, amíg a Foxnál vannak a jogok... Megjegyzem, hamár a Farkas (aki nem Rozsomák), szerencsétlen Ezüst Szamurájjal is rendesen elbántak.

Farek:

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. Április 11., 21:35:17 ---Remélem, hogy a Disney/MCU őt is rehabilitálja majd a jövőben, és adnak neki egy normális nevet, pl.: Balassi Anita.   

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:
Nagy királyság lenne.

Különben is, Latvériában a magyar hivatalos nyelv.

Intruder:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Április 11., 20:27:22 ---Még Vipera, aki talán a legnagyobb kaliberű magyar származású Marvel szereplő is a szépen csengő "Ophelia Sarkissian" névre hallgat  :rolleyes:

--- Idézet vége ---
Ennek annyi értelme van, mint John Cleese szövegének a Monty Python-nak annak a szkeccsében, amiben magyar turistát alakított. Valamelyik nap ment a tv-ben a japánban játszódó Rozsomák film, amiben Viper nálam sorozatos "mi a f*sz?!"-t váltott ki. Remélem, hogy a Disney/MCU őt is rehabilitálja majd a jövőben, és adnak neki egy normális nevet, pl.: Balassi Anita.   

Timár Lénárd:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Április 11., 20:57:36 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Április 11., 20:27:22 ---Amiben a dicsőséges magyar hadsereg szerepelt? Felejthetetlen  :lol:

--- Idézet vége ---
Ez mi volt? Az elejét olvastam a v3-as sorozatnak, de csak egy darabig. Erre nem emlékszem.

--- Idézet vége ---
Nem ezt volt az a történet, amelyben dicső hadseregünk meg akarta szállni Latvériát? Vagy az másik történet? (Hallottam emlegetni, de semmit sem tudok róla. Ahogy arról sem, hogy Drakula országa és Transzylvania akkor egy független ország vagy mi van? Mert nem Románia, legalábbis az F4 itteni Diabló történetéből ezt szűrtem le. Hacsak Reed nem annyira tökös, hogy nemcsak rakétán csajozik, hanem a vasfüggönyön is átruccan víkendezni rendszeresen.)

Farek:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Április 11., 20:27:22 ---Amiben a dicsőséges magyar hadsereg szerepelt? Felejthetetlen  :lol:

--- Idézet vége ---
Ez mi volt? Az elejét olvastam a v3-as sorozatnak, de csak egy darabig. Erre nem emlékszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése