HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (128/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Április 26., 08:28:38 ---Azt nem értettem,hogy Árvagyáros,hogy tudta kiemelni Reed és Sue közül a kis Franklint,ha előtte Sue erőtere védte őket.Hiszen utána próbált pisztollyal árvát csinálni a kis Richardsból de ott már az erőtér működött. Vagy azt a pajzsot Franklin húzta fel a szülei védelmében?Amúgy tetszett minden!

--- Idézet vége ---
Én elfogadom ezt a magyarázatot, ha neked is megfelel!  ;) ;D

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyali v1 299.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Azt nem értettem,hogy Árvagyáros,hogy tudta kiemelni Reed és Sue közül a kis Franklint,ha előtte Sue erőtere védte őket.Hiszen utána próbált pisztollyal árvát csinálni a kis Richardsból de ott már az erőtér működött. Vagy azt a pajzsot Franklin húzta fel a szülei védelmében?Amúgy tetszett minden!
Várom a folytatást!!

Farek:
Skiyoker:

Igen, Árvagyáros egy gyerek, vagy legalábbis gyermeki lelke van.
Az meg, hogy Gilgames meg az örökkévalók Olümpiában dolog magas, nem csodálom. Olümpia nagyon magasan van!  :lol:

Blue S:

Igen, viccesek de azért kemény diók.
A démonokat nyilván tucatellenség mivoltuk miatt nem ábrázolták kiforrottabban.

Skiyoker:
Köszönet a Kapitány (aki nem U.S.A. Ügynök) kalandjának folytatásáért. Ma is tanultam valamit, ha jól értelmeztem, akkor Árvagyáros páncéljában egy gyermek van, vagy legalább is egy gyermek irányítja. Ha tévedek, majd kijavítjátok. Viszont Ez a Gilgames és az örökkévalók a Olümpiában nekem magas (vagy nem kellett volna ókori irodalommal foglalkoznom).

Blue S:
BA Vol1 299.

A Dadus és az Árvagyáros amilyen dedósan néznek ki, olyan kemény ellenfelek. Emlékszem, hogy az itthon kiadott X-Men-ben is rendesen megnehezítették az X-ek dolgát.

A démonok most nem sok vizet zavartak, inkább marketing célt szolgáltak. Azonban sokkal komolyabban voltak megrajzolva, mint az X-Men-es sorozatokban. Annak idején nagyon bosszantott, hogy a hazai kiadásokban egyedül N'Astirh volt szépen kidolgozva, a többi szörny úgy nézett ki, mint a félig elszopogatva lenyelt, majd fél óra múlva kiöklendezett gumicukrok. Nekem ebben a részben így sokkal félelmetesebbnek tűntek, még akkor is, ha csak ágyútöltelékek voltak.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése