HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Május 09., 08:09:22 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Május 08., 13:25:33 ---Azt hittem, hogy az első rész malackergetésénél már nem lesz viccesebb a 2. történet, de tévedtem. Mikor Vasemberre rátekeredett a lasszó és a gazfickó kijelentette, hogy elkapta, szinte szakadtam a röhögéstől. Ugyanaz fogalmazódott meg bennem, mint Tony-ban: "És?"
--- Idézet vége ---
Miért, és amikor Ökör csodálkozik, hogy miből van Vasember? ;D
--- Idézet vége ---
Azon nem, mert szerintem ahogy egyszer Pókember is utalt rá, valószínűleg a nevét nem az erejéről, hanem az eszéről kapta. :D
Egyébként az is jó poén volt. :)
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Május 08., 13:25:33 ---Azt hittem, hogy az első rész malackergetésénél már nem lesz viccesebb a 2. történet, de tévedtem. Mikor Vasemberre rátekeredett a lasszó és a gazfickó kijelentette, hogy elkapta, szinte szakadtam a röhögéstől. Ugyanaz fogalmazódott meg bennem, mint Tony-ban: "És?"
--- Idézet vége ---
Miért, és amikor Ökör csodálkozik, hogy miből van Vasember? ;D
Blue S:
BA MK 27:
Azt hittem, hogy az első rész malackergetésénél már nem lesz viccesebb a 2. történet, de tévedtem. Mikor Vasemberre rátekeredett a lasszó és a gazfickó kijelentette, hogy elkapta, szinte szakadtam a röhögéstől. Ugyanaz fogalmazódott meg bennem, mint Tony-ban: "És?"
Az a poén, hogy ezeket a fickókat még mindig "alkalmazzák" az írók a Marvel Univerzumban, még a Fenegyerek 2015-ös sorozatában is feltűntek. Bár Montana jelenleg a Limbóban nyaral.
Köszönet a honosításért! :worship:
KiD:
Hát ez a Marvel kalandok rész... érdekes volt. :blink: :bravo:
KiD:
Farek, nézzed meg az üzeneteidet, mert mégsem a levrendszerben van a hiba! :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése