HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (125/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Május 23., 16:47:57 ---Jó, nem vitatkozom.
--- Idézet vége ---
Helyes.  ;D

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Május 23., 16:47:57 ---De szerintem akkor is volt olyan, aki sokkal hülyébb jelmezzel volt "megáldva", bár most hirtelen egy név sem jut eszembe.

--- Idézet vége ---
Persze. Sólyomszem a BA 98-as részétől, Energikon pedig az NYPBA 12. részétől.  :rolleyes:

Skiyoker:

--- Idézet ---De. Az.  ;D
--- Idézet vége ---

Jó, nem vitatkozom. De szerintem akkor is volt olyan, aki sokkal hülyébb jelmezzel volt "megáldva", bár most hirtelen egy név sem jut eszembe.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Május 21., 15:16:59 ---Azért a Dadus a végén odaszúrt egy olyat, hogy az még Fátum dokitól is kemény lenne. Beprogramozni Franklint, hogy mindenkit megöljön... nem semmi. Kang is tanulhatott volna tőle, bár el kell ismerni, hogy nagyon ügyesen sakkozott a Méretváltóval. A végén felismerték az androidot, de már nem osztott-szorzott.

Gilgames nekem most sokkal szimpatikusabb volt, mint az itthon - nyomtatásban - megjelent részekben. Ahhoz képest, hogy milyen idős és jó ideje visszavonult, nagyon képben a dolgokkal és nem beszél szóvirágokban, mint Thor. (Akit ezért egyszer Thanos jól leszúrt.)  :D
--- Idézet vége ---
Ja, Dadus nem matériával gurigázott. Persze esélye sem volt hőseink ellen. :)
Gilgames szimpatikusabb? Nos, minden relatív persze. :) A nyomtatásban megjelent részek sincsenek túlságosan messze, a 305-ös számmal kezdődnek. Hogy itt az oldalon mikor jönnek el, azt jelenleg nem tudom.

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Május 22., 20:50:23 ---De miért nem emlékeznek rá, hogy harcolatak az oldalán? Pl. Thor.

--- Idézet vége ---
Ejnye, te mindenkire emlékeznél, akinek az oldalán több ezer év alatt harcoltál? ;)

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Május 22., 23:36:45 ---Gilgames ruhája szerintem annyira nem is idióta, bár az a sisak szerűség tényleg olyan, mintha a zodiákustól kérte volna kölcsön.

--- Idézet vége ---
De. Az.  ;D

Skiyoker:
Köszönet az Infernóban tett "utazás" befejezéséért. Gilgames ruhája szerintem annyira nem is idióta, bár az a sisak szerűség tényleg olyan, mintha a zodiákustól kérte volna kölcsön. Dane-nel meg valószínűleg úgy voltak, hogy "rosszabbul már úgyse lehet", ezért inkább sütizni mentek (bár én egy deka sütit se láttam). Kanget a húzása miatt még a végén megkedvelem, pedig tudom, hogy milyen disznóságokat fog még elkövetni.

KiD:
De miért nem emlékeznek rá, hogy harcolatak az oldalán? Pl. Thor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése