HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Július 05., 08:13:21 ---Dominó - Izomember:nos Dominót csak rajzfilmen láttam és úgy emlékszem,hogy a mutáns képessége a szerencsével kapcsolatos,szóval valószínű,hogy ezen képessége miatt felülemelkedik Izomemberen akiről semmit sem tudok.. :-\
--- Idézet vége ---
Izomember (Power Man) polgári nevén Luke Cage, így talán már ismerősebb. Az első magyar Pókemberben kapta számomra érthetetlen módon a magyar keresztségben a Bajnok nevet, amit én következetesen nem vagyok hajlandó használni, akkora baromság.
És igen, volt pár erősen megkérdőjelezhető viadal, de a Fekete Özvegy kontra Energikon meccs verte ki nálam is a legjobban a biztosítékot. Most komolyan, fojtogatja az ionenergiából álló szupererős lényt, akinek nincs szüksége levegőre??? Ehhez képest az összes többi harc hihető.
Ja, Vasököl egyébként a vasöklével meg tudja sebesíteni, illetve rendesen képes megütni Kolosszust. És nyilván annyival jobb harcos nála, hogy ez még akár meg is történhetett.
De kíváncsian várom mások véleményét is.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bajnokok viadala II/3. részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Nos valamit előre láttál, ugyanis a rövid harcok között egypár igazán nevetséges végeredménnyel ért véget... :hehe:
De kezdjük az elején.
Wanda - Kábel ellen: ennél az összecsapásnál az a véleményem,hogy Wanda csak azért tudott győzedelmeskedni,mert Kábel végig visszafogta magát mivel Tony-val egyetemben magánál volt és így nem tudott 100%-t nyújtani a küzdelemben.
Új Harcosok - Szövők kosárlabda mérkőzéséhez nem igazán tudok hozzászólni. :badteeth:
Rozsomák - Herkules: itt nincs mit elemezni :cool:
Bestia - Pókember: úgy gondolom,hogy nincs az az ember aki itt Bestiát hozta volna ki győztesnek... :brow:
Dominó - Izomember:nos Dominót csak rajzfilmen láttam és úgy emlékszem,hogy a mutáns képessége a szerencsével kapcsolatos,szóval valószínű,hogy ezen képessége miatt felülemelkedik Izomemberen akiről semmit sem tudok.. :-\
Sólyomszem - Darázs:ismerve Darázs miniatürizáló képességét miért nem repült be Clint fülébe?Szóval ez végeredmény röhejes.
Kolosszus - Vasököl:Hát ez........mi van?! Vasököl a legerősebb ütésével sem tudná megrepeszteni Kolosszus fémtestét,tehát ez eddig a legnagyobb baromság,szerintem...
Fenegyerek - Tűzcsillag:ezen sokat töprengtem.Végül arra jutottam,ami a rajzon is látható,hogyha a Fenegyerek Tűzcsillag közelébe jut akkor közelharcban lenyomhatja.Amúgy esélytelen...
Gambit - Higanyszál:na ez a másik ami teljességgel lehetetlen kategória. Gambit kettőt pislogna mikor Higanyszál körbeverné...
Fekete Párduc - Új harcosok:egyedül? HOHOHO-HAHAHA( mély Jabba röhögés)
Energikon - Fekete Özvegy:időközben Fekete Özvegy Amazon szintű erőre tett szert,vagy valamiről nem tudok?! :badteeth:
Deadpool - X-Generáció:a generációról nem sokat tudok,de Deadpool minden sérülésből felépül és gyakorlatilag halhatatlan... :cool:
Láthatatlan Nő - Vasököl:mióta nálatok itt a Hálózsákon láttam,hogy mire képes Sue ha elengedi magát ez a végeredmény érthetetlen számomra...
Thor - Vihar:ez egy hálás győzelem volt.Nem kérdéses.
No,végre feltűnt pár szövetséges is akik segítenek Vasembernek és Pszichének!!
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Június 21., 07:42:46 ---Azt kell,hogy mondjam teljesen reális a csaták végkimenetele.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy így gondolod. Nagyjából én is egyetértek az általad levezetettekkel, az Amazonos harc valóban egy kicsit fura volt.
De majd kíváncsi leszek, hogy a következő részben igen röviden felvillantott harcokról mi lesz a véleményed... :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bajnokok viadala II/2 részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Azt kell,hogy mondjam teljesen reális a csaták végkimenetele.
Fáklya-Póknő : egyértelmű.
Reed-Hulk : naná!!
Fáklya-Amazon : Na ez egy picit zavaró.Ugyanis szerintem ha Amazon a víztornyos támadás után nem áll le fecsegni hanem egyből odamegy és pusztakézzel széttépi Fáklyát akkor más az eredmény.De ez nem a Mortal Kombat képregény,szóval... :badteeth:
Fáklya-Vihar : Itt Vihar max akkor nyerhetett volna,ha egy mega-villámmal lerobbantja Fáklya fejét... :violent: ,de mivel Johnny Storm jelét adta nemes lelkének inkább feladta a küzdelmet.
Továbbra is tetszik,várom a folytatást!!!
Farek:
Örülök, hogy tetszik. Majd kíváncsi leszek a te - és persze a többi olvasó - véleményedre a későbbiekben, a párharcok kimenetelét illetően.
A történet hamarosan folytatódik, a tervek szerint egyész gyors ütemben letudjuk mind az 5 részt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése