HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bajnokok viadala II/5.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Amolyan slussz poénként ha nagyon genyák lettek volna az alkotók,akkor a teljesen felturbózott Fészekkirálynő kiirthatta volna a hősöket mind egy szálig.Persze nem ez történt és a föld bátor jelmezesei győzedelmeskedtek.
Ennek ellenére nekem tetszett!!!
Jimmy Star:
Rozsinál kihagytam hogy nagyobb harcos Herkinél.
Folyt.
2. rész:
Fáklya: kb. mindent kihoztak a képességeiből.
Első ellenfele ellen ok, Amazon kevésbé. Írta valaki, hogy ha Amazon nem vár annyit, hanem lecsap, akkor nyerhetett volna. Ez igaz, de egy harcban ez is benne van, amíg nem győzöl, nincs vége. Szerintem megmagyarázható Fáklya győzelme, és ha Amazon nem bízza el magát, másképp is alakulhatott volna. Sokat fejlődött Fáklya az évek során.
Vihar ellen szoros volt, itt meg ő nyerhetett volna.
Valahol volt Thor-Vihar. Az remek csata volt, Vihar mindent megtett, nem szégyen a vége. Thor megoldása elismerésre méltó:)
Hulk- Reed: jól oldották meg, nem volt teljesen sima, de mégis egyértelmű.
1. rész:
Vasember nagy volt, de azért Psziché után jött egy nagyobb létszámú csapat, ez így már sok. A csapat később persze kikapott Fekete Özvegytől...
Bár nem tudom mit keresett ott Dominó és azt sem, hogy az Özvegy ellen akkor miért nem harcolt ő is később. De lehet hogy csak a sok X elnevezésnél összekevertem a csapatokat.
Jimmy Star:
3. rész:
Skarlát- Kábel: nem tudok hozzászólni
Herkules- Rozsomák: látszik, hogy nem vagyok akkora profi, mert nekem nem volt annyira egyértelmű, hogy melyik a jobb. Herki elvben sebezhetetlen és ő is gyorsabban gyógyul egy átlagos embernél, tapasztalt a pusztakezes harcban és erősebb jóval, mint ellenfele. Rozsomák karmai ellen viszont a legtöbb védelem kevés (és mint később kiderült, az erős karmai voltak, ezért furcsállom, hogy a következő részben letörtek...). Amit írt egy hozzászóló (bár lehet csak a csontkarmos esetre), hogy ha 1 hétig gyógyul, de megverik, akkor veszít. Herkules még részegen is jól bírta az iramot a Mesterbűnözők egy részével és úgy tudom Hulk ellen is tudta magát tartani.
Mindettől függetlenül én is Rozsira fogadnék.
Bestia- Pókember: ez azért már Pókember miatt is megérdemelt volna több panelt. Számomra is egyértelmű, de ez egy jó csata is lehetett volna, igaz, semmiképp nem túl hosszú.
Domino-Cage: nem tudok hozzászólni
Darázs- Sólyomszem: más is írta, lehetett volna így is, de úgy is. Reálisan számomra inkább Darázs (ő azért az X-Ment is megsebezte a Titkos Háború alatt, ahogy Pókember is, még ha nem is volt hihető+gyorsan elmenekült mindkettő), de Sólyomszem elég talpraesett és valószínűleg népszerűbb karakter.
Kolosszus- Vasököl: A chi-től is függ, csupán harcművészet ezt szerintem nem billentette volna a javára.
Láthatatlan Lány- Vasököl: a kép alapján fura volt, de aztán ki lett javítva. Sue elég kemény, szerencse, hogy nem adtak neki szupererőt vagy regenerációt, akkor már túlzás lenne. Egy Csodakapitány (Monica) ellen az erőterével se ment volna sokra (mint anno Molekulaember sem), de ő nem volt ott.
Fekete Özvegy- Energikon: messze a legbénább dolog, de mivel a többi csata reális vagy legalább magyarázható, ez a hiba belefér.
Higanyszál- Gambit: mint amit mások írtak. Talán ha úgy futott, hogy meglepte ellenfele, ő meg nem tudott felgyorsulni eléggé.
Fenegyerek- Tűzcsillag: ld. fentebb
Deadpool ellenfeleit nem ismerem.
Jimmy Star:
Tekintve, hogy Energikont legyőzte, aki alaposan megizzasztotta anno Thort, én is aggódtam kicsit.:)
De Thor valószínűleg népszerűbb, mint Energikon és vele ezt nem merték már eljátszani (vagy a közönség nem mert az Özvegyre szavazni).
A csatákról:
4. rész:
Itt és a korábbi részeknél is több olyan csata volt, melynél azt lehetett érezni+olyan utalások történtek, miszerint a csata korábban kezdődött, mint amikor az olvasó bekapcsolódott.
1. Fenegyerek- Deadpool:
Látszott, hogy az alkotók nem akarták, hogy fölénybe kerüljön Deadpool, de mégis győztesnek kellett lennie. Feltűnő volt viszont, hogy Fenegyerek itt sokkal jobb harcosnak tűnt, talán a vereség miatti kompenzálás okán (?). Nem becsülöm le őt, de nem tűnt kiegyensúlyozottnak a harc, viszont frappáns volt Deadpool megoldása.
2. Főnix- Lény: Ez elég különös, szegény Bent palira vették.
3. Párduc-Kapi: Két hasonló erejű és kvalitású harcos. Mintha egyikre se hatottak volna 100%-ban a nanitok, de a Kapitányra mégis jobban. Így nem derült ki, mi lett volna normál esetben.
4. Pókember- Dominó: nem ismerem az utóbbit
5. Thor- Fekete Özvegy: kb. Energikonnak is így kellett volna győznie ellene, ahelyett, hogy kikapott.
6. Gambit- Rozso: kizárt, hogy ezt így szavazták volna meg. Itt is az érződik, mint az első harcnál. Meg akarták magyarázni a győzelmet.
Egyes hősöknek 1 győzelem is elég volt, hogy finalisták legyenek, másoknak viszont 2 is kevésnek bizonyult. Vagy fogadjuk el, hogy több harcot is nem látott az olvasó?
Folyt. köv.
Farek:
Igen, a mostani összecsapások már hihetőbben sikerültek. Bár egy kicsit aggódtam Thorért, mikor kiderült, hogy Fekete Özveggyel kell megküzdenie. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése