HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 11:16:57 ---Az Honest Trailersben összeszedték Zémó tervét is pontról pontra, hogy igazából csak akkor van értelme, ha ő maga előtte olvasta a forgatókönyvet és tudja, mikor mi fog történni. Szóval azért volt itt egy-két logikai baki. :D
--- Idézet vége ---
Ő írta a forgatókönyvet. Mert egészen a végéig minden a terv szerint alakult. :)
Oké, a börtönös hasonlatod jó, de attól még lehet neki is igaza. Meg frusztrált is lehet. Végül is ő szabadságharcát vívta, mikor jött az Ávós, és jól bevarrta. ;D
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Október 03., 10:52:31 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 10:33:28 ---Már nem emlékszem konkrétan, mi volt vele a fő bajom, azt hiszem a börtönbeli szövegén húztam fel magam nagyon.
--- Idézet vége ---
Te is elég frusztrált lennél, ha börtönbe zárnának, miközben úgy érzed, hogy igazad van. :)
--- Idézet vége ---
Szerintem a legtöbb börtönbe zárt úgy érzi, hogy neki van igaza. Loptam, mert kellett a pénz, a köcsög zsernyák meg nem arra járt? Ez így még önmagában nem hat meg. :)
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 10:33:28 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 10:33:28 ---(Ők a nagy veszély a világra, miközben a katonaság majdnem lebombázta egész New Yorkot? Kérem...)
--- Idézet vége ---
Na igen. Ráadásul az a Ross tábornok (illetve ex-tábornok kéri számon őket, akinek Förtelmet köszönheti a világ. Csodálom, hogy senki nem dörgölte az orra alá.
--- Idézet vége ---
Az Honest Trailersben összeszedték Zémó tervét is pontról pontra, hogy igazából csak akkor van értelme, ha ő maga előtte olvasta a forgatókönyvet és tudja, mikor mi fog történni. Szóval azért volt itt egy-két logikai baki. :D
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 10:33:28 ---Már nem emlékszem konkrétan, mi volt vele a fő bajom, azt hiszem a börtönbeli szövegén húztam fel magam nagyon.
--- Idézet vége ---
Te is elég frusztrált lennél, ha börtönbe zárnának, miközben úgy érzed, hogy igazad van. :)
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 03., 10:33:28 ---(Ők a nagy veszély a világra, miközben a katonaság majdnem lebombázta egész New Yorkot? Kérem...)
--- Idézet vége ---
Na igen. Ráadásul az a Ross tábornok (illetve ex-tábornok kéri számon őket, akinek Förtelmet köszönheti a világ. Csodálom, hogy senki nem dörgölte az orra alá.
KiD:
A magam nevében beszélek, nekem is antipatikus volt Clint, messze a legantipatikusabb a bandából, pedig most tényleg mindenki az volt - Wanda, Steve, Tony, Nathasa, Vízió... Már nem emlékszem konkrétan, mi volt vele a fő bajom, azt hiszem a börtönbeli szövegén húztam fel magam nagyon.
Mondjuk szerintem annak ellenére (vagy épp azért) jó film volt, hogy végig felidegesítettem magam rajta. (Ha nem számítjuk, hogy az alapkonfliktus értelmetlen. Ők a nagy veszély a világra, miközben a katonaság majdnem lebombázta egész New Yorkot? Kérem...)
Farek:
Na, gyere, mesélj, hallgatlak. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése