HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1089/1091) > >>

VTomi:
Én mindenkinek a figyelmébe ajánlanám a Csúcsbiztonságot, tehát legalább egy oldalt nézzetek meg, mert annyit szenvedtem a fordításával! (Értsd: minden oldal tömény szöveg, ráadásul 40 oldal egy rész, úgyhogy egy-egy rész fordítása a végére kb. ötször olyan hosszú lett, mint bármely másik képregénynél)

(Na jó, még kaptam most Michótól egy Pókembert, amiben már legszivesebben bevarrtam volna a száját.   )

kaine:
Én akkor dicsérném az alkotókat, ha azzal foglalkoznának, amit szeretnek is és amihez értenek is! Ugye, Farek?    
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy miért nem Thanos-t, vagy Warlock-ot  fordítasz?    

Farek:
Halihó!

Csak benéztem, hogy milyen itt az élet. Tessék majd gyakran idejárni, mert nagyon színvonalas munkákat lehet majd itt megtekinteni a Bosszú Angyalaival kapcsolatban. Az alkotókat pedig lehet akár előre is nyugodtan dicsérni  

kaine:
Én valahogy nem érezném csúcs biztonságban magam Elektra alatt... ha jól igen is...  

Micho:
pontosabban "Csúcsbizt..." néven szerepel, nem fért ki  de rögtön Elektra alatt van... de jó dolga van nekije  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése