HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (109/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 04., 09:33:02 ---Kivéve, ha utána nem hozatta ki a fickót, aki azóta is ott van...

--- Idézet vége ---
Mint Peter Parker klónja?  :lol:

A wiki szerint (tudom, nem szentírás) nem volt több feltűnése, és valószínűleg a halálába zuhant. Én is osztom ezt a véleményt. Hiába, nem lehet mindenkinek kéznél tapadókorongos nyílvesszője.  :D

KiD:
Mi van, ha a kémény nem is volt mély, mondjuk egy-két méterre a tetejétől volt egy szűrő? Ő is csak odáig esett, aztán vissza-tapadókorongozott (nyílvesszőzött), és lelökte a fószert, akinek kutya baja, csak nem tudott kijönni. Akkor nem is ölt. :) Kivéve, ha utána nem hozatta ki a fickót, aki azóta is ott van...

Farek:
Van ráció abban, amit a filmmel kapcsolatban mondasz. :)
Valószínűleg ő mélyen hitt Kapiban, és ezért állt mellé. Meg talán pont azért is, mert egy kémügynökségnél azért nyilván nagyobb szabadságot kapott, mint ha bürokraták mondták volna meg neki, hogy mit lehet, és mit nem. A börtönben meg csak keserű. :)

--- Idézetet írta: Peter P - 2016. Október 03., 20:35:43 ---Ezt tetézi, hogy a képregényben gyakorlatilag tudja, hogy mi történt Seregéllyel (erőszak, agymosás) és ezt semmibe veszi. Magában a női mivoltában alázza Seregélyt. Az, hogy nagy valószínűséggel a Fantomlovas még meg is erőszakolta szegény nőt, egyszerűen figyelmen kívül hagyja. (Tudom, hogy konkrétan nem hangzik el, de ott lebeg a sorok között.)
Szóval nálam ez a szereplő jelen pillanatban lejjebb már nem nagyon süllyedhetne.  :dry:

--- Idézet vége ---
Na, igen, ez a Clint valóban nem egy túl szerethető Clint jelent pillanatban. És igen, én is egyértelműen úgy érzem, hogy volt ott erőszak, még ha Bobbi bedrogozott állapotában az nem is tűnt akkor annak (lásd Gina és társaik). De úgy tűnik, hogy őt valóban csak a saját világfájdalma érdekli, mert hogy a felesége nem mondott el neki mindent. Oké, tényleg nem, már az elejétől, de a kiszolgáltatott helyzetről, az erőszakról tuti biztos, hogy nem könnyű beszélni. Clintben szemre a megértés legapróbb szikrája sincs meg.

--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Október 04., 08:26:59 ---Clint,ugye Angyalként nem ölünk meg senkit... :badteeth:
Szerintem az alkotók nem igazán tisztázták egymás között,hogy most akkor mi az Angyal irányelv,ugye?

--- Idézet vége ---
Végül is, ahogy korábban mondtam, Clint ekkor nem volt Bosszúangyal.  :badteeth: Különben is, ki tudja, hogy ölt? Vajon van-e hangja az erdőben kidőlő fának, ha nincs, aki meghallja?  ;D

SithLord:
Üdv! Köszi a Sólyomszem v1 2.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Hangtompító elég jól nyomta,ha nincs Bobbi ,Clintnek csúnya véget ért volna hős pályafutása!Viszont ennek a bérgyilkosnak valószínűleg nem álltak rendelkezésére tapadó kütyük így leellenőrizhette a kéményen belüli korom lerakodást egészen az aljáig.Clint,ugye Angyalként nem ölünk meg senkit... :badteeth:
Szerintem az alkotók nem igazán tisztázták egymás között,hogy most akkor mi az Angyal irányelv,ugye?
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Peter P:
Na akkor válaszolok én is.  ;D
Először is a film még rosszabb (ha lehetséges) mint a képregényes Civil War.
Másodszor maga Sólyomszem a filmben egyszerűen bigot és beképzelt. Kezdeném azzal, hogy már maga tény is, hogy a Kapitány oldalára állt elég érdekes. Teszi ezt az a Sólyomszem aki évekig a S.H.I.E.L.D. embere volt. Ha úgy nézzük egy hasonló "elveken" és "irányításon" működő rendszer tagja/katonája volt. Akkor nem zavarta, hogy kémként esetenként más szabályok (emberrablás, erőszakos kihallgatás) vonatkoznak rá.
Aztán megnézném én Sólyomszem fejét ha az ő családja esne véletlenül áldozatul egy szuperlények közti háborúnak, és a kapitány nemes egyszerűséggel azt mondaná, hogy el kell fogadni a veszteségeket.
Ráadásul amikor a Raft-ban ül még egy gyökér is. Mégis mit várt? Ugat Vasembernek, hogy jövőbe látó meg ilyesmi. Ő és a többiek fordultak szembe a törvénnyel. Amikor Tony megmondja neki akkor meg csak ugatt... egy tipikus gyökér. Saját hangján és véleményén kívül meg se hall semmit.
Ezt tetézi, hogy a képregényben gyakorlatilag tudja, hogy mi történt Seregéllyel (erőszak, agymosás) és ezt semmibe veszi. Magában a női mivoltában alázza Seregélyt. Az, hogy nagy valószínűséggel a Fantomlovas még meg is erőszakolta szegény nőt, egyszerűen figyelmen kívül hagyja. (Tudom, hogy konkrétan nem hangzik el, de ott lebeg a sorok között.)
Szóval nálam ez a szereplő jelen pillanatban lejjebb már nem nagyon süllyedhetne.  :dry:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése