HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Gorgonita:
A mai eresztést még nem volt időm elolvasni, de úgy magához a sorozathoz lenne néhány mondatom.
Amíg az F4 születéséneknek van története, az X-men-nek háttere, addig az AA úgy született, hogy koncepciótlanul egymás mellé hajítottak néhány szuperhőst. Ezek többsége felett mára eljárt az idő. Hangya, darázs. Hulk túl agresszív hogy hős legyen. Thor később pedig Herkules szerepeltetése pedig szerintem nem illik egy szuperhős csapatba. Megvan nekik a saját közegük. nem tagadom van egy hangulata amikor a komornyik teát kínál a viharistennek, de őt inkább a saját füzetében-közegében látom szívesen.
Ezt érezhették az alkotók is, mert folyamatosan új és új gárdákkal próbálkoztak. De ezzel egyidőben folyt a verseny a DC és a Marvel között a piac lefedésért is. Így nem a minőségre mentek rá, hanem a mennyiségre. Eredmény, annyi AA tag, hogy megszámolni se lehet őket. Eredetiség kevés, csak más ruhák és képességek.
Napjainkban felújították a sorozatot, de igazából csak újra mesélik, mai hangulatisággal és rajzstílussal. Előbb utóbb ezek felett is eljár az idő és újra marad a koncepciótlan csapat.
Ha lehetek ilyen szerénytelen én az egészet megreformálnám. Csak azokat a hősöket hagynám meg, akik valamilyen kutatásnak vagy kutatási balesetnek köszönhetik képességeiket, és egy stabil ötöst hoznék létre a legjobban kitaláltakból, kidolgozattakból. Az én befutóim: Amerika kapitány, Foton,Vasember,Wolwerine, Pókember meg a komornyik lennének.( Foton-nak a fénysebesség helyett hihetőbb képességeket adnék, Pókember pedig már túl lenne a tinédzser évein.) Kinek, hogy tetszik?
Persze a munkátokért a kritikámtól függetlenül köszönet jár. Egy darbka képregénytörténettel gazdagítjátok az amúgy is nagy választákot.
Spidáj:
Első rulez
kihaeennem:
szerintem legyen a negyedik!
kaine:
A második jobb, de igazából nekem mindegy.
Recsi:
--- Idézet ---Kérem a véleményeket!
--- Idézet vége ---
Szerintem az első, a többi nekem "ANGYALAJ".
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése