Megint vettem magamnak a lustaságot és beírás helyett elolvastam néhány letöltött részt. Mivel innen a két Avengers is benne volt, hát véleményezném is, meg írnék is hozzá kérdéseket Farek szakértő úrhoz, ha nem baj.
1. rész:
Kérdések: Don Blake sánta (nem is tudtam ). Mivel magyarázza, hogy ennyire ferde, béna botja van? Illetve bármelyik ismerőse/betege biztos első ajándékként egy egyenes botot vett volna neki, mivel magyarázza, hogy mégis ezt a gallyat használja?
Másrészről akkor Eric Masterson is sánta? Ha meg nem, ő mivel magyarázza ki a botját?
Fordítás: Mr. Fantasztikus? Nem Mr. Fantastic-nek volt fordítva nálunk? Különben a fordítás tetszett, kivéve a "Sirály" szót, mert mint tudjuk az jelenkori szleng, ez meg 40 éves történet volt. De belefér.
Történet: tetszett, jópofa volt. Nagyot röhögtem akkor, amikor egy hangya nézte a Hulkot a cirkuszban és leadta a drótot. "De a Hulk nem vette észre, hogy egy hangya látja..." Mintha ha észrevette volna, akkor egyből bepánikolt volna, összecsomagol és elrohan!
Meg vicces volt, hogy a Hulk egy ugrása közben hirtelen megszűntette az ugrásának ívét és gyorsan földre ugrott. Vagy csak én tudok keveset az aerodinamikáról?
4. rész:
Kérdés: egy szál se.
Fordítás: "Igazi Trebitsch". Ezt már nagyon utáltam az egyik magyar képregényben is, Rejtő-idézetet adni bele. Sajnálom. A Vörös Szalag meg annyit jelent Bürokrácia, de talán ezt már te is tudtad.
Sztori: Érdekes volt, hogy Amerika Kapitány 20 év hibernáció után egyből milyen bunyót levert a Bosszúangyalokkal, biztos nem látta a Kill Bill-t...
Rick Jones király volt benne, ő örök kedvencem marad most már.
Beírás: az "Amerika Kapitány" címfelirat az elején nagyon tetszett.
Köszönet mindenkinek a történetekért és bocs a kritizálásért. Az ember mindig azt mondja jobban, ami bántja a szemét, de csak akkor mondja, ha különben elégedett volt...!
Más: ahogy láttam mindenkinek tetszettek ezek a történetek és ahogy emlékszem az Amazing Spider-Man 1 is tetszett mindenkinek a Spidertomon. Érdemes lenne minden történetből megcsinálni az első számaikat?
Egy történet ajánló: Amazing Annual 3. A Bosszú Angyalai megbízzák Pókembert (aki be akar állni hozzájuk), hogy kapja el a Hulkot! Ebből az időszakból való történet és tök jó az is.