HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
BA Vol1 117.
Az eddigi 2 legérdekesebb párbajt láttuk szerintem.
Valkűr az a karakter, akivel általában nem nagyon tudnak mit kezdeni az írók (most legalább jól volt megrajzolva), de ebben a füzetben azért sikerült egy kis életet lehelni belé. Bajvívó kétségtelenül jobban bánik a karddal, látszik, hogy képzettebb harcos, de a szerencse elpártolt mellőle. Egyébként én azt hittem, hogy az amerikai tulajdonos valójában egy német, csak így próbált elrejtőzni.
Kapi és Torpi csatájában inkább a párbeszédek emelkedtek ki. Bár az nem volt semmi, ahogy az "eszmék bajnoka" meglepetést emleget ott, mikor sportszerűtlenül képen törli Atlantisz hercegét a pajzsával. Hiába, minden csak nézőpont kérdése. :lol:
Azért egy ilyenért Arany János Toldija simán kitekerte volna a nyakát. ;)
Nem csoda, hogy Naptűz közbeavatkozott, hiszen a két hős összecsapása alatt csak úgy hullottak szegény civilek, mint a legyek.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Peter P - 2016. Október 04., 12:39:48 ---Mi van a klónommal? :)
--- Idézet vége ---
Inkább nem mondanám el. Nem akarlak elkeseríteni. :hehe:
Peter P:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Október 04., 09:38:58 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 04., 09:33:02 ---Kivéve, ha utána nem hozatta ki a fickót, aki azóta is ott van...
--- Idézet vége ---
Mint Peter Parker klónja? :lol:
--- Idézet vége ---
Mi van a klónommal? :)
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 04., 09:41:42 ---Lehet, hogy pont mellé esett. :D
--- Idézet vége ---
Te nyertél. :worship: :lol:
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Október 04., 09:38:58 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 04., 09:33:02 ---Kivéve, ha utána nem hozatta ki a fickót, aki azóta is ott van...
--- Idézet vége ---
Mint Peter Parker klónja? :lol:
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy pont mellé esett. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése