HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Isten és a Bosszú Angyalai éltessenek sokáig, Skiyoker!
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Október 18., 08:51:24 ---Miért japánban ez idő tájt kommunizmus volt? Szerintem ott is dübörgött a kapitalizmus,talán Amerika volt a legnagyobb felvásárlójuk műszaki iparcikkekben ,no mind egy ..
--- Idézet vége ---
Ne felejtsd el, hogy ezt amerikaiak írták. Biztos így akarták szemléltetni, hogy mennyire rühellik őket a japánok... :hehe:
--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Október 18., 08:51:24 ---Thor és Hulk összecsapására kíváncsi leszek,bár lehet,hogy a Kapi és Torpedó előbb ér oda és lebeszélik őket az összecsapásról.
--- Idézet vége ---
Szerinted az olvasók mennyire szedték volna darabokra a szerkesztőséget, ha a várva várt nagy csata helyett egy békés beszélgetést kapnak? :badteeth: :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 117.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Na egy picit reménykedtem,hogyha elérünk Kapi bunyójához akkor legalább ő kezdeményez egy beszélgetést,hogy miért is harcolnak egymás ellen.Viszont az egyik japán polgár beszólásától hülyét kaptam: itt nincs szükségünk imperialistákra?! Miért japánban ez idő tájt kommunizmus volt? Szerintem ott is dübörgött a kapitalizmus,talán Amerika volt a legnagyobb felvásárlójuk műszaki iparcikkekben ,no mind egy ..
Thor és Hulk összecsapására kíváncsi leszek,bár lehet,hogy a Kapi és Torpedó előbb ér oda és lebeszélik őket az összecsapásról.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Október 15., 20:54:23 ---
Kapi és Torpi csatájában inkább a párbeszédek emelkedtek ki. Bár az nem volt semmi, ahogy az "eszmék bajnoka" meglepetést emleget ott, mikor sportszerűtlenül képen törli Atlantisz hercegét a pajzsával. Hiába, minden csak nézőpont kérdése. :lol:
--- Idézet vége ---
Na igen. Bár Namor biztosan meglepődött. :)
EgyébkéntNaptűz közbeavatkozása szerintem is teljesen érthető. Való igaz, hogy a két hős csak úgy bedzsesszelt a hazájába és vad harcba kezdtek, és azt se mondták, fapapucs. Szóval abszolút megértem. De azért azon besírtam, hogy Namor a kis szárnyas bokáival hogy kerülgeti a mutáns lövéseit. És még hivatkozik is a kis bokaszárnyaira... :lol:
Ahhoz képest, hogy Bajvívó és Valkűr két igen periférikus karakter, egész pofás kis harcot hoztak ki velük. És igen, Bajvívó valóban jobb a karddal, Fekete Lovagon innen nem nagyon ven neki méltó párja.
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Október 16., 11:08:51 ---Azt viszont nem értem, hogy Naptűz mikor lett "szupergonosz"? Oké, hogy ekkoriban még nagyon nacionalista és Amerikát különösen utálta, de sosem akart olyat tenni, ami miatt így kellene nevezni.
--- Idézet vége ---
Gondolom, kellett a figyelemfelkeltés a borítóra, azt meg mégsem írhatták, hogy melyik szuperhős avatkozik bele, mert akkor az nem ébresztett volna feszültséget az olvasókban a borítók láttán. :)
Különben is, szembe mert szállni Amerika Kapitánnyal. Az a minimum, hogy egy amerikai képregényben ezért szuperbűnöző lesz. :badteeth:
Skiyoker:
Köszönet az ereklyevadászat folytatásáért. A Valkűr vs. Bajvívó meccs elég egyértelmű volt. Lassuk be Valűr egy asgardi, míg Bajvívó "csak" egy nagyon jól képzett ember. Azért az megjegyzem, hogy Bajvívó számomra mindig is egy szimpatikus csirkefogó volt, de most ez kevés volt.
Kapi vs. Namor (vs. Naptűz): Fura választás volt Kapitól, hogy pont oda menjen, ahol nem szeretik. De látszik, miért ő vezeti az Angyalokat. Ő volt az, aki harc közben is józanul tudott gondolkodni és hajlamos volt belegondolni, hogy mi van, ha ők maguk tévedtek (tudom, Kapit előszeretettel ikonizálták ekkoriban, de akkor is). Azt viszont nem értem, hogy Naptűz mikor lett "szupergonosz"? Oké, hogy ekkoriban még nagyon nacionalista és Amerikát különösen utálta, de sosem akart olyat tenni, ami miatt így kellene nevezni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése