HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1054/1091) > >>

Nitro:

--- Idézet ---Nitro, Nitro, öreg haver! Nem lesz jó vége, ha sokat kritizálod a fordítást. Michotól hallottam, hogy egy egyelőre még publikálatlan munkámat is helyenként kijavítottad, úgymond "jobbító szándékkal".
--- Idézet vége ---
Héhóhá! Én hozzá se szagoltam volna, ha Micho nem tolja az orrom alá MSN-en, hogy ugyan nézzem már át. És mivel én ilyen rendes vagyok    hát átnéztem. Úgyhogy ha valami gondod van, akkor a kedves főnök urat keresd meg, nekem alibim van  
Írd össze a problémáidat, és majd a börzén megvitatjuk.    
Pedig pont tegnap jutott eszembe, hogy mi lenne, ha folytatnám az X-Faktort. Ezek után jól meggondolom.  

Farek:
Nitro, Nitro, öreg haver! Nem lesz jó vége, ha sokat kritizálod a fordítást. Michotól hallottam, hogy egy egyelőre még publikálatlan munkámat is helyenként kijavítottad, úgymond "jobbító szándékkal". Kérdés: Te még tényleg hiszel a demokráciában? Nem, baj, majd kinevelünk. Csak annyi időd van, ameddig találok egy feket Volgát, amit érted küldhetek.  (Ja, Micho: a pontokat, ahogy megbeszéltük, továbbra is tartsd vissza.)

Egyébként meg Zeusz tényleg egy vadbarom volt, csak az a baj, hogy hatalommal bíró vadbarom. Bár a legtöbb hatalommal bíró ilyen   De ne hidd, hogy ez egyedi. Odin ugyanez tökben. És ha jobban megnézed, pici fiacskáik, Herkules és Thor szintén mutatnak bizonyos apai jegyeket.

A változó fogadtatást produkáló történet után kicsit szusszanunk (illetve Micho, szóval kéretik Őt szidni), aztán belevágunk egy klasszikusba, remélem, meg fog feleni a kényes ízlésűeknek is.

Nitro:
Zeusz idiótasága túlment minden határon. Követelem, hogy mondjon le!  
A sztori kb annyira volt jó, mint az eddigi részei. Se jobb, se rosszabb.
Épp ide akartam írni egy hibát, amikor újra kellett indítanom a gépet, így megint meg kell keresnem.
Megvan: Jarvis útmutatójában van: jól érzem, hogy a negyedik oldalon, ahol Darázsderekú próbál valami göncöt, ott az eredeti szövegben "home base" szerepel? Ha igen, akkor ennek elég vacak fordítás a "hazai bázis", ugyanis a baseballban hívják így azt a helyet, ahová az ütőknek be kell futni, hogy pontot szerezzenek. Sajnos nem jut eszembe jobb szó rá...  

De amúgy máshol nem találtam kivetnivalót.  

(Micho, hogy van az, hogy nekem még nincs pontom?)

Blue S:
BA 285:

Tetszett a befejezés. Az Angyalok nem tudták legyőzni Zeuszt, viszont alaposan megizzasztották. Herkules és az apja közti dialógus nagyon el lett találva.

Ami kicsit idegesítő volt, az Amazon szövegelése. Kicsit nagyképűnek tűnt ahhoz képest, hogy Zeusz rendesen leverte őket. Ettől függetlenül még bírom Jennifert.  

Fordítás és beírás: a megszokott színvonal, vagyis gratula hozzá.  

A dokumentációban jó volt a legyőzött ellenfelek felszereléseit tároló terem. Frankó lehet járkálni köztük és vissza gondolni a csatákra.  

Farek:

--- Idézet ---Sztem nem nagy kérés, heti egy az megfelelő adag.
Kiváncsian várom melyik lesz a következő kaland. Talán a... na, majd meglátjuk.
--- Idézet vége ---
Látod Micho   ? És ez még csak egyből egy válasz.
Következő kaland? Nos, egy igen nagyszabású, klasszikusnak modnható történet. Nem annyira régi klasszikus, mint az 1. és 4. szám, de nem fogsz/fogtok benne csalódni. Az első részt már le is adtam, innentől Michon kell számonkérni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése