HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Az Oltalmazók 10-es részében amikor Hulk elkapja Thor kalapácsát, aztán meg megpróbálja felemelni, csak engem emlékeztetett nagyon az első Bosszúállók filmből a Helibázison zajló harcra? ;)
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. November 01., 09:04:51 ---Golyósék látták őket lemenni a metróba, előresiettek a megfelelő megállóhoz, szereztek egy apácaruhát (meg egy kis széket), és csapdát állítottak ennyi idő alatt? Ez csak nekem nem jön össze? :D Most meg majd végigcipelik őket a vállukon a városon...
--- Idézet vége ---
Basszus, teljesen igazad van, ezt simán nem is gondoltam végig. :omg:
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Október 29., 15:48:45 ---Az még rendben, hogy Seregély megmagyarázza Clintnek, hogy miért nem takarít (ebben minden jó szerintem), de erre az íjász csak úgy belő egy termit nyilat? Tűzszerészekről még nem hallottak? Egyáltalán miből gondolták, hogy a csapda egy bomba? Várhatta volna őket a lakásban egy bérgyilkos is.
Ráadásul egy egész emeletet leomlasztott a robbanás, és a lány csak az 5/c-ben lakott. Honnan tudták, hogy a többi lakás üres stb.
--- Idézet vége ---
Ööö... lásd, mint fent... :badteeth: :omg:
Kapi feltűnése és elutasítása egyrészt érthető, másrészt ha meghal, akkor sokra megy a büszkeségével.
Egyébként örülök, hogy tetszik, még egy rész van hátra.
KiD:
Hát vicces rész volt. Golyósék látták őket lemenni a metróba, előresiettek a megfelelő megállóhoz, szereztek egy apácaruhát (meg egy kis széket), és csapdát állítottak ennyi idő alatt? Ez csak nekem nem jön össze? :D Most meg majd végigcipelik őket a vállukon a városon... A szemüveges fickót sajnálom, akit Golyós kiütött a metrón, konkrétan vért hányt...
SithLord:
Üdv! Köszi a Sólyomszem v1 3.részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Azt hiszem Golyós indulhatna a leghülyébb jelmez tulajdonosa versenyen és gyanítom,hogy a dobogón végezne.. :hehe: Feltűnt,hogy Clint milyen magasröptű beszélgetésbe tud elegyedni Seregéllyel , lásd : "madáragyú" :badteeth:
Aranyos volt,ahogy Kapival összetalálkoztak a metrón.Azt meg borítékolni lehetett,hogy nem fogja elfogadni Steve segítségét.Minden elismerésem a két bérgyilkosnak,hogy eltudták intézni a két hőst!
Eddig magasan ez volt a legizgalmasabb fejezet!
Várom a folytatást!!!
Blue S:
Sólyomszem Vol1 03.
Jó rész volt, de kicsit olyan érzésem volt, mintha az alkotókat sürgette volna a határidő és ezért nem dolgozták ki kellően a cselekményt.
Az még rendben, hogy Seregély megmagyarázza Clintnek, hogy miért nem takarít (ebben minden jó szerintem), de erre az íjász csak úgy belő egy termit nyilat? Tűzszerészekről még nem hallottak? Egyáltalán miből gondolták, hogy a csapda egy bomba? Várhatta volna őket a lakásban egy bérgyilkos is.
Ráadásul egy egész emeletet leomlasztott a robbanás, és a lány csak az 5/c-ben lakott. Honnan tudták, hogy a többi lakás üres stb.
A 14. oldalon Golyós 4 golyóról beszél, de a rajzon 5 van. :lol:
Megértem, hogy Clint féltékeny Kapira, de pont az üldözés alatt bizonyosodott be, hogy Steve miért klasszisokkal jobb a harctéren. Vaktában előrerohant, majd fel sem tűnt neki, hogy a villámgyors Seregély lemaradt, mint a borravaló?
Amik nagyon jól el vannak találva, azok az ellenfelek. Golyós szövege néha már Pókembert utánozza, de kétségtelenül elmebeteg. Szegény utast jól fejbe verte a metrón.
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése