HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1038/1091) > >>

Nitro:

--- Idézet ---életem egyik nagy felismerése volt, mikor rájöttem, hogy Britannia Kapitány neje, Meggan Williams szindrómás.
--- Idézet vége ---
Micsodás? Kapcsolatban áll azzal, hogy írástudatlan?  

Farek:

--- Idézet ---Jaj te, hát zavarba jövök… 
--- Idézet vége ---

Kérlek, én semmiképpen sem szeretnélek zavarba hozni, csak leróttam jogos hódolatomat. Ugye nem utasítod vissza?

--- Idézet ---De ha napelemes minek neki tápcsatorna?    Vagy ne akadjak fel apró részleteke, egyszerűen csak akart egyet és megkapta?
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---De miért tért vissza az eredetihez? (Attól eltekintve, hogy az olyan olvasók, mint én örüljenek?)
--- Idézet vége ---
Hm, szerintem nagyon is rátapintottál a tényleges válaszra. A képregény szerint pedig lényegében mindhárom esetben elfogyott a növekvő széruma, mivel neki nem sejtszinten van beivódva, mint Pym, vagy Darázs esetében. Azt viszont, hogy miért nem kért újat Pymtől, ne kérdezd, mert magam sem tudom megmagyarázni. De szerintem ők se...

--- Idézet ---Újabb kérdés, csakhogy örülj!   
--- Idézet vége ---
Jajj, most meg én jövök zavarba (hol egy elpiruló smiley?).

--- Idézet ---A Force Works is valamilyen oldalág, nem? Miről szól?
--- Idézet vége ---
Igen, valóban egy oldalág, vagy egy vadhajtás. Amikor a Nyugati Party Angyalokat megszüntették (AWC 102. szám), az ottani tagok értelemszerűen nem voltak boldogok (így utólag bevallom én sem, nagyon kedveltem azt a sorozatot is.) Vasember -aki ekkor már nem volt teljesen önmaga - pedig annyira nem törődött bele, hogy azon nyomban megalapította a Force Works (Erőművek) nevű csapatot, ami gyakorlatilag a feloszlatott nyugati tagozatból állt. Az első tagok: Vasember, Energikon, Skarlát Boszorkány, USA Ügynök, 2. Póknő. Aztán az első számban meghalt  Energikon  (aki meglepő módon elég sokára támadt csak fel) és csatlakozott hozzájuk Century (Évszázad?). Sajnos túl sokat nem tudok én sem róla, csak két számot olvastam eddig, de mindenképpen be akarom gyűjteni ezt a sorozatot is, mely csak huszonvalahány számot ért meg.
A hangyás okfejtés is tetszett   . Csak annyit tennék hozzá, hogy volt olyan rész, ahol az Ultron által irányított Hangya elég komolyan megizzasztotta az Angyalokat (Vasember, Fekete Párduc, Energikon) szóval nem szabad lebecsülni a drága kis hangyákat.

--- Idézet ---...életem egyik nagy felismerése volt, mikor rájöttem, hogy Britannia Kapitány neje, Meggan Williams szindrómás.
--- Idézet vége ---
      hogy mi van? Megtennéd, hogy ezt kifejted, kedves doktornő? Igazán érdekelne.

Margali:

--- Idézet ---Margali, érzelmeim irányodba egyre csak erősödnek   remélem, velünk maradsz.
--- Idézet vége ---
Jaj te, hát zavarba jövök…  

De ha napelemes minek neki tápcsatorna?    Vagy ne akadjak fel apró részleteke, egyszerűen csak akart egyet és megkapta?

--- Idézet ---Ekkor történt, hogy a Fekete Özvegyet, akit fogságban tartottak, keresték a csapat tagjai, de Sólyomszemet hátrahagyták a személyes érintettség miatt (mivel akkor szeretők voltak).
--- Idézet vége ---
Hát ez az, furák az angyalok, a személyes érintettség nem szokott probléma lenni a változatos mentő akciókban, sőt általában ez lényeg, de azért megnyugtató, hogy mégis így lett.
 De miért tért vissza az eredetihez? (Attól eltekintve, hogy az olyan olvasók, mint én örüljenek?)

Újabb kérdés, csakhogy örülj!    A Force Works is valamilyen oldalág, nem? Miről szól?

--- Idézet ---Szerinted milyen érzés az, amikor mondjuk egy rakatnyi vörös hangya hirtelen bekúszik a ruhád/jelmezed/páncélod alá és a legkellemetlenebb helyeken kezdenek el harapdálni? 
--- Idézet vége ---
Jó, értem, hogy a hangya harapás rossz dolog, de ahhoz, hogy végzetes-mindent elsöprő csapást mérjek a megátalkodott ellenemre, nekem mint szuper gonosznak, más esetekben legalább hónapokig kell alantasabbnál alantosabb fortélyokon dolgoznom, vagy „vége az egész világnak” ágyúkat építeni.  Míg a hangyák ellen elég beugrani csatába menet egy vegyesboltba, egy kis hangyátlanítóért, a fortélyos rész, meg annyi, hogy oda kell figyelni ne a hangya csapdát válassza az emberiség ellensége. Na jó az igaz, hogy így már nem sok idő marad valami kellőkép fenyegető és hangzatos név találásához, a „Véged Hangya! Itt a Raid!” már olyan snassz.  

--- Idézet ---Az okfejtésed Rick Jones-szal kapcsolatban hibátlan és nagyon tetszett, főleg a törpés összehasonlítás. Hm, én megadom neked a képregény háttérpszichologóia professzora címet 
--- Idézet vége ---
Köszönöm a címet, ez igazi megtiszteltetés!    (Nem hiába az a sok év…) Büszkén viselem, már csak ezért is mert életem egyik nagy felismerése volt, mikor rájöttem, hogy Britannia Kapitány neje, Meggan Williams szindrómás.

--- Idézet ---Hát ezért az egyik kedvenc karakterem Rick Jones. Lassan több képregényt tettem fel magyarul vele, mint Pókemberrel... 
--- Idézet vége ---
Hát bizony fontos, hogy tudjunk azonosulni egy szereplővel. A Disney-nek is bejött.  

kaine:

--- Idézet ---Rick Jones már rég lenyomta volna Fátumot,. meg Galactus-t, ha tudná változtatni a méretét.
 Ennek nyomán igen tartalmas megállapításra jutottam: ez a fiatal ember nem egyszerűen dicső fajunk képviselete a szuper képességek uralta világban,

Rick a 8. törpe! A kor átlag kis embere, aki ugyan közel van főhőshöz, ő maga sosem válhat azzá, élte valami nagyobb kiszolgálására irányul, amiből ő maga sosem részesül, de ami ellne küzd az rá is épp oly fenyegető, mint a hősre, egyetlen különlegessége a többi átlag embertől, hogy felismeri ezt a fenyegetést, így vagy úgy. Sosem lesz belőle dicső Bosszú Angyal, ahogy Kukából sem lesz herceg és az örök szerelmet sem találja meg.
--- Idézet vége ---
Hát ezért az egyik kedvenc karakterem Rick Jones. Lassan több képregényt tettem fel magyarul vele, mint Pókemberrel...  

letsgo:

--- Idézet ---Igennnnnn!!! Végre! Egy reakció és vélemény      
Margali, érzelmeim irányodba egyre csak erősödnek     remélem, velünk maradsz.
--- Idézet vége ---
Itt kezd kialakulni valami!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése