HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
keildavid:
Sólyomszem v1 1-4.: tetszett ez a mini. Itt végül minden kiderült, hogy mi is történt valójában, ahogy a Bosszú Angyalai 239-ben is röviden összefoglalta Clint. Itt bizonyította Clint, hogy egyedül is tudott boldogulni, amikor gonosztevők ellen harcolt. Főleg Seregéllyel, aki mellette volt.
Később a Nyugati Parti Bosszú Angyalai sorozatban is végül eljutottak odáig, hogy Sólyomszem és Seregély kapcsolata is kezdet rosszra fordulni. Erről is volt sok utalás. Pl. karakterleírásban, Új Bosszú Angyalai kötetben.
Bosszú Angyalai-Oltalmazók crossover is nagyszerű. Ezt is el fogom olvasni és majd erről is írok véleményt. És persze várom az Oltalmazók 11-est is, ami még hátra van.
Ezer köszönet Fareknak és Genzonak a Sólyomszem miniért! :worship: :worship:
Xeraph:
Köszönet az Angyalok és az Oltalmazók közös kalandjának prezentálásáért. :worship:
Vajon miért van az, hogyha egy másik dimenzióból származó szuper gonosz el akarja foglalni a mi dimenziónkat, akkor azt általában a földön keresztül szándékszik végrehajtani? :)
Blue S:
BA Vol1 118.
Thor esetében már többször is megfigyeltem, hogy hoz egy elhamarkodott döntést, amit egy csapattársa elvet (jelenleg Dr. Strange), majd a következőkben végig neki ad igazat. Persze, ez csak erre a sorozatra igaz.
A Doki egyébként nagyon határozott volt. Kapit is simán lefokozta, aki ha fogcsikorgatva is, de belátta, hogy egy mágiával átszőtt idegen dimenzió, mégsem egy 2. világháborús lövészárok.
Loki szépen visszavágott Dormammunak, akinek van egy nővére? Szép kis rokonság lehet...
Nagyon jó volt ez a crossover, kíváncsian várom, hogyan mentik meg a Fekete Lovagot.
A borítón van egy elírás. Nem lehet, hogy a nyers változat került ki?
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
:lol: :lol: :lol:
Basszus, komolyan rátették Hangtompítót egy felsőre? Mondjuk nem lehetett túl sok a jogdíja... ;D
Blue S:
A Tescoban van egy gyerek szabadidő felső és kivan rajta? A jó öreg Hangtompító! El is mosolyodtam, mikor megláttam. Mondom a páromnak:
Nézd, itt van egy képregény karakter, aki csak egy történetben szerepelt és rákerült egy pólóra!
Mire ő: Miért csak egyben?
Én: Mert beleesett egy nagy gyárkéménybe és meghalt.
Ő: Ó, jaj szegény! Ez durva!... Menjünk vegyünk pelenkát. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése