HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
És igen! Blue S. visszatért közénk. Már komolyan attól tartottam, hogy ez a hosszabb kihagyás eltántorítja az igazhívőket, de örülök, hogy nem így történt. ígérem, hogy ezért cserébe megpróbálok jobbnál jobb történeteket választani a jövőben is. Remélem, hogy hamarosan a többiek, pl. Regnar is visszatérnek. És persze ne feledkezzünk meg a mindig jelenlévő és kitartó Margaliról.
Blue S:
Heh, ez nagyon jó volt. Thor a szerénységről beszél, majd utána rögtön van egy jó kijelentése, hogy nála senki nem tudhatja jobban.
Nem baj, Thornak jól áll ez a viselkedés, neki elnézzük.
Tetszett, ahogy Vasember kibabrált a Mandroidokkal. Hiába, erre a csavarra még a S.H.I.E.L.D. sem számított. Lassan nem tudom megszámolni a két kezemen, hogy hányszor rabolták el szegény Rick Jonest.
Ami a legjobb volt: Maximus és Fekete Villám története! Ezt jól kitalálták. A tragikus hős és a tragikus gonosz, ráadásul testvérek is.
Troll:
A témában frissülés történt: A Bosszú Angyalai vol.1 #095
Farek:
Örömmel jelzem az egybegyűlteknek, hogy jövő héten, ha a technika ördöge is úgy akarja, fent lesz a Kree-Skrull háború következő része. Már korrektáltam a nyers beírást, szóval innen már csak napok kérdése, és végre a régi és hűséges rajongók megakpják, amire vártak.
Addig pedig játsszunk el a gondolattal, hogy minket kérnek fel a "Bosszú Angyalai" című mozi szereplőválogatására. Ti kit szeretnétek látni a szereplőgárdában? Ime pár tipp a sajátjaim közül:
Amerika Kapitány - Brad Pitt
Tony Stark/Vasember - Timothy Dalton
Csodakapitány/Foton - Halle Berry (ki más? )
Várom az ötleteket és javaslatokat.
Ja, Margali: miért változtattad meg az ikonodat egy üres négyzetre a bal felső sarkában fehér alapon piros X-szel? (Aztán persze lehet, hogy csak az én gépem nem jeleníti meg az avatárodat. De mindenki másét igen.)
Margali:
--- Idézet ---Tisztelettel közlöm az egybegyűltekkel, hogy ma beszéltem Michoval, és ha minden jól megy, akkor a jövő hét végéig megjön a következő szám.
--- Idézet vége ---
(A Fekete Özvegy nem is repkedett.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése