HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1027/1091) > >>

Farek:
És igen! Regnar is visszatért! Igaz, nem minden ösztöke nélkül, igaz, Regnar   ?
De sebaj, a lényeg, hogy itt vagy. És neked, s minden olvasónak mondom, hogy Micho úgy összeszedte magát, hogy pikk-pakk itt lesz a folytatás. Szóval ismét belendültünk. És Regnar, legközelebb lesz dokumentáció is.

Az valóban aranyos, amikor Kapival eldobatják a pajzsát. De hát szegény figura biztos nem bondolta, hogy Kapi az ausztrál őslakosoktól tanulta a pajzshajítás minden csínját-bínját.  
A borítóval kapcsolatban meg annyi, hogy a Marvel (és egyéb) képregények felében a borítókép nagyjából távoli köszönőviszonyban van csak a történettel. De ennyit megadhatunka művészi szabadságnak, nem? (NEM!)
A Mandroid problémán igazán nem gondolkodtam. Stark építette őket, ő is verte le őket. Hogy miért ájultak el az emberek? Talán idegi visszacsatolás lépett fel. Vagy nem.  

Thor: Danny vs. Dolph? Hm, kemény dió. De talán egy paraszthajszállal Dolph nyert. Talán jobb lenne, ha a színész magasabb lenne, mint Mjölnir, nem pedig fordítva  

Az ellenfél tippeid is nagyon jók. Mint karakter, én mondjuk Kang-ra gondoltam, aki akár egyszemélyben is megfelelő ellenfél. Vagy a Mesterbűnözők, Zémó báró vezetésével.

ÉS MOST! Fellebben a fátyol az egyik legnagyobb titokról!!!Szóval arról lenne szó, hogy a sokat szidott karakterke feltámadásának oka a Marvel Univerzumban: Wonder Man!!! Bizony, bizony, a drága Energikon az oka mindennek. Illetve akozmikus erő, aki őt visszahozta. Mint ez kiderül a Marvel: The End című képregény 5. részéből. Ott Thanos elmeséli, miután megszerezte a legfőbb hatalmat, hogy ugye az univerzumban kozmikus egyensőlynak kell lennie mindenben, jó-rossz, káosz-rend, élet-halál. De annyira elszaporodtak a gonoszok, hogy vissza kellet hozni jókat a síron túlról, hogy kiegyenlítsék az erőviszonyokat, és Energikon volt az első, akit később még egyszer visszahoztak. Szóval vele kezdődött a feltámasztósdi, és többen is voltak, akiket visszahoztak. Csak sajnos a jó-gonosz egyensúly helyrehozása végzetes károkat okozott az élet-halál egyensúlyban. Éppen ezért Thanosnak a hatalamával rendbe kellett hoznia mindent. Mindent elpusztított és újra létrehozott. Viszont - és itt jön a lényeg - innentől minden feltámasztással a Marvel segget csinál a szájából. Ugyanis Thanos kijelentette, a 6. számban, idézem:

"Death will now be permanent. Never again will there be miraculous resurrections. No fooling or bargaining with the great divide. Heroes will no longer be recycled. From this point on, when they fall, another will have to take their place."[/color]
Szóval innentől kezdve lehet anyázni a Marvelt, ha a saját adott szavát nem tartja be.

regnar:
Avangers új része megérkezett, már vagy.... :pirul: szóval én is idetaláltam.

Maga a képregény hozza a megszokott formát, mind rajstílusban, mind színekben. Sok a semleges, egyszínű háttér, ami jellemzője ezeknek a füzeteknek.. A borító jól elkészített, jók a feliratok, bár képileg annyi bajom van vele, hogy amit rajta látunk, azzal nem igen találkozunk a képregénybe. Mármint ezzel a szituációval. (Jó ez már az előző részben is így volt, amikor 4 mandroid áll körülöttük..)
Az első oldalon nagyon tetszik a vízhatású szöveg.

Kedvenc jelenetem  a szegény pacák a pisztollyal meg a sráccal. Ilyet szólni Amerika kapitánynak, hogy dobja el a pajzsot......    El is dobta    

Maximust kicsit erőtlennek éreztem...Jó persze adott körülmények között...

Ami kicsit furcsa volt,az Vasember és a Mandroidok harca. MErt ugye a Mandroid maximálisan védett minden fizikai és energiatámadás ellen (meg radioaktivitás, meg hő, meg..meg..meg.. ellen), jó persze, ha Stark építette, tudja mi a határ, de kicsit furcsa volt, hogy van határ.. eddig azt hittem lényegében ellenállnak "iszonyú magas szinten". Szóval, ha meg is bénította a sugár a Mandroidokat, az emberek elvileg attól még védelemben vannak, nem? Szóval furcsa volt, hogy elájultak. Meg furcsa volt, hogy nem jutott eszükbe azonnal, hogy lehet irányítani őket távirányítással, és, hogy nem szedték ki azonnal a bentlevő embereket...

A beírás jó lett, jól olvasható, bár néha kicsit szájbarágósnak tűnik a szöveg, de gondolom ez az eredetiben is így volt.

Kíváncsi vagyok a folytatásra, kíváncsi vagyok mi lesz az elraboltak sorsa...  Meg reménykedem benne, hogy a következő szám végén újra lesz egy kis extra adalék, az edigiek is nagyon bejöttek.

A filmmel kapcsolatban a tippeim:

Amerika kapitány : Tom Cruise  (bár Bratt Pitt sem lenne rossz) Mivel ő a kedvencem, nagyon nem mindegy ki fogja játszani

Thor : Danny de vito

Ok.. csak látni akartam az arcotokat  

Thor : Dolph Lundgren

VAsember : hmm nem is rossz ötlet Timothy Dalton én kiegyeznék vele.

Főgonosz? Attól függ, ki lenne..én el tudnám képzelni, hogy nem szupergonosz ellen küzdenek.. persze akkor nagyonjó sztorinak kellene lennie... Nem tudom ki lenne megfelelő, de hogy ki játssza arra van pár tippem: Jeremy Irons vagy Gary Oldman szerintem jó lenne, vagy John Malkovitch - bár ő már lehet, hogy öreg ehhez....

Farek:

--- Idézet ---Vajon van süket szuperhős?
--- Idézet vége ---
Van bizony! Sólyomszem nagy mértékben süket. Volt. Mert Franklin Richards rendbe tette a Heroes Reborn irdején, szóval most megint úgy hall, mint a villám. Illetve... Na, mindegy, szóval nagyon hall, és nem nagyot.

--- Idézet ---Az embertelenek nem a Holdon élnek? Én mindig azt hittem… 
--- Idézet vége ---
Nem, nem. A Holdra a Himalájából költöztek, miután nem bírták elviselni a Föld szennyezett légkörét. Éppen ezért huzamosabb időn keresztül nem is tudnak itt lenni, Kristály is valami szérumot szedett, amikor az F4 és az Angyalok tagja volt.

No mi van, senki nem gondolkodott el azon, hogy kit jelölne a Bosszú Angyalai moziváltozatára? Ki lenne a főgonosz? Meg ilyenek.

Margali:
Jesszus!    Pár napig nem jutok géphez és rögtön mennyi minden történik! Á! Szóval ez a kulcs, így keletkeznek a frissítések…      
De hisz ez kiváló volt!  
 Vajon van süket szuperhős? Mert ugye vak van, mozgás sérült is van (már ha Xprof az… de van egy féllábú lányka is nem? Persze, ha mesterséges végtagokat nem számoljuk bele…  ), lám van néma (na jó nem teljesen, de gyakorlatilag igen) is.
Az embertelenek nem a Holdon élnek? Én mindig azt hittem…  
Igazán megható egyébként, hogy ilyen érző lelkű ez az embertelen király, de a jó ég szerelmére az átok bátya képtelen leállni az „elárulom az egész világot, és sanyargató hajtartó leszek” akcióival, igazán kijár neki egy kis őrület, főleg ha csak néha kap belőle… De fura egy királyság ez, mi az, hogy a király vadásza le az elkóborolt bárányait? Nagyon lelkiismeretes pásztor ez! Lehet, hogy valójában ennek a történetnek az a lényege, hogy milyen sokféle uralkodó mintából válogathatunk, ha egyszer a fenekünk alá nyomnak valami birodalmat? Nekem a plüss macis kivégző osztagos eddig a legszimpatikusabb. Csak olyan kis érzelgősek ezek a modellek. Túl liberális a királylány? Ugyan már adjuk férjhez valami konzervatív öreg tábornokhoz, vagy zárjuk valami elhagyatott helyre, a bátyám a trónomra tör? A fentiek ellene is tökéletesen beválnak! Ki mondta, hogy a család tabu a sanyargatással szemben? (Margali Szardos-féle irány elv: Sanyargasd a családot, azoknak úgyis tűrni kell!)  
Rick már megint megmentette az egész világot! Ez olyan jó, sőt sikerült újra elraboltatnia magát, különösen tehetséges, szinte már természetellenesen…  
„Köszi Rick baby!”     Görkoris Vasember után szabadon, vagy lemaradtam?
A durci android bájos jelenség!

--- Idézet ---És persze ne feledkezzünk meg a mindig jelenlévő és kitartó Margaliról.
--- Idézet vége ---
Hízelegsz mi, mert tudod, hogy rosszat szóltál, mikor nem értékelted a vadi új dadaista ikonomat? De semmi gond, nálam ez beválik.

Vlad:
Helló mindenki!

Emberek, üssetek meg   ha én vagyok a hülye, de ez nem Kree-Skrull háború? Mert a főoldalon nem ez van...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése