Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 539862 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #321 Dátum: 2005. Április 25., 09:57:52 »
És igen! Regnar is visszatért! Igaz, nem minden ösztöke nélkül, igaz, Regnar   ?
De sebaj, a lényeg, hogy itt vagy. És neked, s minden olvasónak mondom, hogy Micho úgy összeszedte magát, hogy pikk-pakk itt lesz a folytatás. Szóval ismét belendültünk. És Regnar, legközelebb lesz dokumentáció is.

Az valóban aranyos, amikor Kapival eldobatják a pajzsát. De hát szegény figura biztos nem bondolta, hogy Kapi az ausztrál őslakosoktól tanulta a pajzshajítás minden csínját-bínját.  
A borítóval kapcsolatban meg annyi, hogy a Marvel (és egyéb) képregények felében a borítókép nagyjából távoli köszönőviszonyban van csak a történettel. De ennyit megadhatunka művészi szabadságnak, nem? (NEM!)
A Mandroid problémán igazán nem gondolkodtam. Stark építette őket, ő is verte le őket. Hogy miért ájultak el az emberek? Talán idegi visszacsatolás lépett fel. Vagy nem.  

Thor: Danny vs. Dolph? Hm, kemény dió. De talán egy paraszthajszállal Dolph nyert. Talán jobb lenne, ha a színész magasabb lenne, mint Mjölnir, nem pedig fordítva  

Az ellenfél tippeid is nagyon jók. Mint karakter, én mondjuk Kang-ra gondoltam, aki akár egyszemélyben is megfelelő ellenfél. Vagy a Mesterbűnözők, Zémó báró vezetésével.

ÉS MOST! Fellebben a fátyol az egyik legnagyobb titokról!!!Szóval arról lenne szó, hogy a sokat szidott karakterke feltámadásának oka a Marvel Univerzumban: Wonder Man!!! Bizony, bizony, a drága Energikon az oka mindennek. Illetve akozmikus erő, aki őt visszahozta. Mint ez kiderül a Marvel: The End című képregény 5. részéből. Ott Thanos elmeséli, miután megszerezte a legfőbb hatalmat, hogy ugye az univerzumban kozmikus egyensőlynak kell lennie mindenben, jó-rossz, káosz-rend, élet-halál. De annyira elszaporodtak a gonoszok, hogy vissza kellet hozni jókat a síron túlról, hogy kiegyenlítsék az erőviszonyokat, és Energikon volt az első, akit később még egyszer visszahoztak. Szóval vele kezdődött a feltámasztósdi, és többen is voltak, akiket visszahoztak. Csak sajnos a jó-gonosz egyensúly helyrehozása végzetes károkat okozott az élet-halál egyensúlyban. Éppen ezért Thanosnak a hatalamával rendbe kellett hoznia mindent. Mindent elpusztított és újra létrehozott. Viszont - és itt jön a lényeg - innentől minden feltámasztással a Marvel segget csinál a szájából. Ugyanis Thanos kijelentette, a 6. számban, idézem:

"Death will now be permanent. Never again will there be miraculous resurrections. No fooling or bargaining with the great divide. Heroes will no longer be recycled. From this point on, when they fall, another will have to take their place."[/color]
Szóval innentől kezdve lehet anyázni a Marvelt, ha a saját adott szavát nem tartja be.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 25., 10:07:31 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Avengers képregények
« Válasz #320 Dátum: 2005. Április 20., 15:48:22 »
Avangers új része megérkezett, már vagy.... :pirul: szóval én is idetaláltam.

Maga a képregény hozza a megszokott formát, mind rajstílusban, mind színekben. Sok a semleges, egyszínű háttér, ami jellemzője ezeknek a füzeteknek.. A borító jól elkészített, jók a feliratok, bár képileg annyi bajom van vele, hogy amit rajta látunk, azzal nem igen találkozunk a képregénybe. Mármint ezzel a szituációval. (Jó ez már az előző részben is így volt, amikor 4 mandroid áll körülöttük..)
Az első oldalon nagyon tetszik a vízhatású szöveg.

Kedvenc jelenetem  a szegény pacák a pisztollyal meg a sráccal. Ilyet szólni Amerika kapitánynak, hogy dobja el a pajzsot......    El is dobta    

Maximust kicsit erőtlennek éreztem...Jó persze adott körülmények között...

Ami kicsit furcsa volt,az Vasember és a Mandroidok harca. MErt ugye a Mandroid maximálisan védett minden fizikai és energiatámadás ellen (meg radioaktivitás, meg hő, meg..meg..meg.. ellen), jó persze, ha Stark építette, tudja mi a határ, de kicsit furcsa volt, hogy van határ.. eddig azt hittem lényegében ellenállnak "iszonyú magas szinten". Szóval, ha meg is bénította a sugár a Mandroidokat, az emberek elvileg attól még védelemben vannak, nem? Szóval furcsa volt, hogy elájultak. Meg furcsa volt, hogy nem jutott eszükbe azonnal, hogy lehet irányítani őket távirányítással, és, hogy nem szedték ki azonnal a bentlevő embereket...

A beírás jó lett, jól olvasható, bár néha kicsit szájbarágósnak tűnik a szöveg, de gondolom ez az eredetiben is így volt.

Kíváncsi vagyok a folytatásra, kíváncsi vagyok mi lesz az elraboltak sorsa...  Meg reménykedem benne, hogy a következő szám végén újra lesz egy kis extra adalék, az edigiek is nagyon bejöttek.


A filmmel kapcsolatban a tippeim:

Amerika kapitány : Tom Cruise  (bár Bratt Pitt sem lenne rossz) Mivel ő a kedvencem, nagyon nem mindegy ki fogja játszani

Thor : Danny de vito

Ok.. csak látni akartam az arcotokat  

Thor : Dolph Lundgren

VAsember : hmm nem is rossz ötlet Timothy Dalton én kiegyeznék vele.

Főgonosz? Attól függ, ki lenne..én el tudnám képzelni, hogy nem szupergonosz ellen küzdenek.. persze akkor nagyonjó sztorinak kellene lennie... Nem tudom ki lenne megfelelő, de hogy ki játssza arra van pár tippem: Jeremy Irons vagy Gary Oldman szerintem jó lenne, vagy John Malkovitch - bár ő már lehet, hogy öreg ehhez....
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 20., 16:01:59 írta regnar »

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #319 Dátum: 2005. Április 19., 10:00:11 »
Idézet
Vajon van süket szuperhős?
Van bizony! Sólyomszem nagy mértékben süket. Volt. Mert Franklin Richards rendbe tette a Heroes Reborn irdején, szóval most megint úgy hall, mint a villám. Illetve... Na, mindegy, szóval nagyon hall, és nem nagyot.
Idézet
Az embertelenek nem a Holdon élnek? Én mindig azt hittem… 
Nem, nem. A Holdra a Himalájából költöztek, miután nem bírták elviselni a Föld szennyezett légkörét. Éppen ezért huzamosabb időn keresztül nem is tudnak itt lenni, Kristály is valami szérumot szedett, amikor az F4 és az Angyalok tagja volt.

No mi van, senki nem gondolkodott el azon, hogy kit jelölne a Bosszú Angyalai moziváltozatára? Ki lenne a főgonosz? Meg ilyenek.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Margali

  • Sólyomszem
  • *
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +0/-0
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #318 Dátum: 2005. Április 18., 23:27:59 »
Jesszus!    Pár napig nem jutok géphez és rögtön mennyi minden történik! Á! Szóval ez a kulcs, így keletkeznek a frissítések…      
De hisz ez kiváló volt!  
 Vajon van süket szuperhős? Mert ugye vak van, mozgás sérült is van (már ha Xprof az… de van egy féllábú lányka is nem? Persze, ha mesterséges végtagokat nem számoljuk bele…  ), lám van néma (na jó nem teljesen, de gyakorlatilag igen) is.
Az embertelenek nem a Holdon élnek? Én mindig azt hittem…  
Igazán megható egyébként, hogy ilyen érző lelkű ez az embertelen király, de a jó ég szerelmére az átok bátya képtelen leállni az „elárulom az egész világot, és sanyargató hajtartó leszek” akcióival, igazán kijár neki egy kis őrület, főleg ha csak néha kap belőle… De fura egy királyság ez, mi az, hogy a király vadásza le az elkóborolt bárányait? Nagyon lelkiismeretes pásztor ez! Lehet, hogy valójában ennek a történetnek az a lényege, hogy milyen sokféle uralkodó mintából válogathatunk, ha egyszer a fenekünk alá nyomnak valami birodalmat? Nekem a plüss macis kivégző osztagos eddig a legszimpatikusabb. Csak olyan kis érzelgősek ezek a modellek. Túl liberális a királylány? Ugyan már adjuk férjhez valami konzervatív öreg tábornokhoz, vagy zárjuk valami elhagyatott helyre, a bátyám a trónomra tör? A fentiek ellene is tökéletesen beválnak! Ki mondta, hogy a család tabu a sanyargatással szemben? (Margali Szardos-féle irány elv: Sanyargasd a családot, azoknak úgyis tűrni kell!)  
Rick már megint megmentette az egész világot! Ez olyan jó, sőt sikerült újra elraboltatnia magát, különösen tehetséges, szinte már természetellenesen…  
„Köszi Rick baby!”     Görkoris Vasember után szabadon, vagy lemaradtam?
A durci android bájos jelenség!
Idézet
És persze ne feledkezzünk meg a mindig jelenlévő és kitartó Margaliról.
Hízelegsz mi, mert tudod, hogy rosszat szóltál, mikor nem értékelted a vadi új dadaista ikonomat? De semmi gond, nálam ez beválik.
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Vlad

  • Garfield
  • **
  • Hozzászólások: 53
  • Karma: +0/-0
Avengers képregények
« Válasz #317 Dátum: 2005. Április 18., 21:18:22 »
Helló mindenki!

Emberek, üssetek meg   ha én vagyok a hülye, de ez nem Kree-Skrull háború? Mert a főoldalon nem ez van...
With no power comes no responsibility

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #316 Dátum: 2005. Április 18., 15:06:41 »
És igen! Blue S. visszatért közénk. Már komolyan attól tartottam, hogy ez a hosszabb kihagyás eltántorítja az igazhívőket, de örülök, hogy nem így történt. ígérem, hogy ezért cserébe megpróbálok jobbnál jobb történeteket választani a jövőben is. Remélem, hogy hamarosan a többiek, pl. Regnar is visszatérnek. És persze ne feledkezzünk meg a mindig jelenlévő és kitartó Margaliról.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Blue S

  • Venom
  • ***
  • Hozzászólások: 397
  • Karma: +3/-0
Avengers képregények
« Válasz #315 Dátum: 2005. Április 17., 10:26:41 »
Heh, ez nagyon jó volt. Thor a szerénységről beszél, majd utána rögtön van egy jó kijelentése, hogy nála senki nem tudhatja jobban.  

Nem baj, Thornak jól áll ez a viselkedés, neki elnézzük.

Tetszett, ahogy Vasember kibabrált a Mandroidokkal. Hiába, erre a csavarra még a S.H.I.E.L.D. sem számított. Lassan nem tudom megszámolni a két kezemen, hogy hányszor rabolták el szegény Rick Jonest.

Ami a legjobb volt: Maximus és Fekete Villám története! Ezt jól kitalálták. A tragikus hős és a tragikus gonosz, ráadásul testvérek is.

Nem elérhető Troll

  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
  • Hozzászólások: 1289
  • Karma: +1/-0
Avengers képregények
« Válasz #314 Dátum: 2005. Április 15., 20:22:18 »
A témában frissülés történt: A Bosszú Angyalai vol.1 #095

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #313 Dátum: 2005. Április 15., 14:14:45 »
Örömmel jelzem az egybegyűlteknek, hogy jövő héten, ha a technika ördöge is úgy akarja, fent lesz a Kree-Skrull háború következő része. Már korrektáltam a nyers beírást, szóval innen már csak napok kérdése, és végre a régi és hűséges rajongók megakpják, amire vártak.
Addig pedig játsszunk el a gondolattal, hogy minket kérnek fel a "Bosszú Angyalai" című mozi szereplőválogatására. Ti kit szeretnétek látni a szereplőgárdában? Ime pár tipp a sajátjaim közül:

Amerika Kapitány - Brad Pitt
Tony Stark/Vasember - Timothy Dalton
Csodakapitány/Foton - Halle Berry (ki más?   )

Várom az ötleteket és javaslatokat.

Ja, Margali: miért változtattad meg az ikonodat egy üres négyzetre a bal felső sarkában fehér alapon piros X-szel?   (Aztán persze lehet, hogy csak az én gépem nem jeleníti meg az avatárodat. De mindenki másét igen.)
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 15., 14:50:36 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Margali

  • Sólyomszem
  • *
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +0/-0
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #312 Dátum: 2005. Április 07., 16:07:01 »
Idézet
Tisztelettel közlöm az egybegyűltekkel, hogy ma beszéltem Michoval, és ha minden jól megy, akkor a jövő hét végéig megjön a következő szám.
 

(A Fekete Özvegy nem is repkedett.)
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #311 Dátum: 2005. Április 06., 17:26:30 »
Idézet
Szerintem inkább a repülő lényekhez (lányokhoz?), ugyanis egy Meteorit is fejbecsapta annak idején.  
Jé, tényleg, erről teljesen el is felejtkeztem! Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a jó íjász nem szívlelheti a földhözragadt csajokat.  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Nitro

  • Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1165
  • Karma: +3/-1
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
Avengers képregények
« Válasz #310 Dátum: 2005. Április 06., 15:42:54 »
Idézet
Egyébként véleményem szerint az íjász betegesen vonzódik a madarakhoz és egyéb szárnyas lényekhez.
Szerintem inkább a repülő lényekhez (lányokhoz?), ugyanis egy Meteorit is fejbecsapta annak idején.  
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 06., 15:44:20 írta Nitro »

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #309 Dátum: 2005. Április 05., 13:46:54 »
Tisztelettel közlöm az egybegyűltekkel, hogy ma beszéltem Michoval, és ha minden jól megy, akkor a jövő hét végéig megj9n a k9vetkező szám. Egyébként Micho igazoltan késik, mert sajnos családi okok hátráltatták/ják. De ne csüggedjetek, hamarosan jön a folytatás! És persze a zseniális dokumentációk is folytatódnak.  

Idézet
Közte és Sólyomszem között is volt valami, nem? (Csak az fordítva volt?) (De kivel nem kavart madárka?  )
Brávó, valaki, aki biztosan elolvasta a dokumentációt! Igen, Sólyomszem 'lekapta' a madárkát egy csata végén búcsúzóul. Egyébként véleményem szerint az íjász betegesen vonzódik a madarakhoz és egyéb szárnyas lényekhez. A már említett Halálmadár mellett ne feledkezzünk el megboldogult feleségéről, Seregélyről (Mockingbird), valamint hogy az Avengers Disassembled idején Darázzsal kavart   Szóval ez az íjász nem egy egyszerű lélek és eléggé perverz alak.  
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 05., 13:51:29 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Nitro

  • Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1165
  • Karma: +3/-1
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
Avengers képregények
« Válasz #308 Dátum: 2005. Április 05., 11:24:06 »
Ez utóbbi szép volt, még én is teljesen meghatódtam.    

Nem elérhető Margali

  • Sólyomszem
  • *
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +0/-0
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #307 Dátum: 2005. Április 04., 22:16:50 »
Idézet
akiről később azt hitte, hogy a felesége, amikor Nyugisokkal Magyarországra látogatott, valójában nem az volt, hanem valami számítógépes, kibernetizált, hasnomásos valami
 Ezt nem tudtam, Ó-dekár... és Ó-szegény... És meddig tartott, amíg erre rájött?

Idézet
bár valószínűleg inkább Bucky akarta őt elcsábítani és férjévé fogadni
Büszkeség önti el a szívem!   Kiválóan mondja!

Idézet
Az Operation: Galactic Storm végén a shiár Halálmadár, Lilandra húga játszik el a gondolattal, hogy esetleg méltó párja lehetne.
Közte és Sólyomszem között is volt valami, nem? (Csak az fordítva volt?) (De kivel nem kavart madárka?  )

Köszönöm a válaszokat, megfelelő mértékben voltak kimerítőek számomra, (ha nem utána kérdeztem...)

DE: nem győzőm hangsúlyozni, hogy üresek a nappalok s éjjszakák! Ó bárcsak olvashatnék valami klasszikus, vérpezsdítő történetet! Az elvarratlan szálak a kíváncsiság kigyófejét növeszteve mardossák lelekem! stb. stb. stb. ...  
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #306 Dátum: 2005. Április 04., 14:01:49 »
folyt.

Idézet
-Meg tudta gyógyítani Hangya az első feleségét?
Nem igazán tudom, hogy mire gondolsz. A felesége meghalt, akiről később azt hitte, hogy a felesége, amikor Nyugisokkal Magyarországra látogatott, valójában nem az volt, hanem valami számítógépes, kibernetizált, hasnomásos valami. ez eléggé halványan rémlik, valamikor nagyon régen olvastam valahol. De ha érdekel, akkor szívesen utánanézek.

Idézet
-Milyen Mrs. C. A. jelöltek voltak? (  )
Hm. Ez most kemény kérdés, mert a csapattagok saját kalandjaiban csak minimálisan vagyok tájékozott. De próbáljuk meg.
A legelső jelölt ugye Bucky volt, bár valószínűleg inkább Bucky akarta őt elcsábítani és férjévé fogadni.   De szerencsére Helmut Zémó báró megoldotta ezt a problémát.    A II. vh. idején volt egy Peggy Carter nevű csaj, akivel szorosan testközelbe kerültek, de aztán ugye Kapit lejegelték. Ez csak azért érdekes, mert felolvasztása után összejött a csaj jóval fiatalabb húgával, Sharon Carterrel, ami aztán elég komoly lelki töréseket okozott mindhármójuknak. Plána, hogy Peggy egy időben az Angyalok személyzetének tagja volt, mint biztonsági főnök. Talán ez a egérdekesebb és legfigyelemreméltóbb szerelmi története. Sorry, ezen kívül nem igazán tudok kapcsolatairól, bár persze biztosan voltak. És rengeteg rajnogója volt természetesen. Az Operation: Galactic Storm végén a shiár Halálmadár, Lilandra húga játszik el a gondolattal, hogy esetleg méltó párja lehetne. Aztán odavolt érte a Diamondback nevű hölgy is, de nem teljesedett be a kapcsolat tudomásom szerint. És egy érdekesség: az Ultimate univerzumban Darázzsal kavar, akinek férjét, Hank Pym-et magyarul fogalmazva szarrá verte, miután az bántalmazta Janet-et. Jan először kiakadt, hogy miért szól bele, őt nem kell megvédeni, de az első sorozat végén elcsattan az első csók, és a második sorozatot már úgy kezdik, hogy eltelt egy év és azóta is együtt vannak.
Sajnos Kapihoz csak ennyit tudtam hozátenni, szóval bárki, aki tud egy kicsit is több információval szolgálni, az segítsen ki. Remélem, a többi kérdésre adott válasz feledteti ezt a hiányt.

És a persze a szokásos: akit bármilyen kérdés gyötör, ne habozzon!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #305 Dátum: 2005. Április 01., 20:14:56 »
Idézet
Az 1., érzelmileg leginkább megterhelő:
-Mennyit kell még aludni a frissítésig?
Micho!!!! Hol vagy????

Idézet
-Jarwis-nek van családja?
Igen, van egy anyukája, akire a magyar történetek folyamán is volt hivatkozás, sőt, meg is jelent a 201-es számban, amiben Jarvis volt a hős  

Idézet
-Hogy került Herkules az Angyalokhoz?
Avengers 38. A Varászlónő és Árész elbódítja Herkulest, aki megátmadja az Angyalokat. Titáni csata után végül sikerül megtörni a varázst, de megjelenik Zeusz, aki annyira feldöhüdik, hogy kitiltja egy évre Herkit az Olümposzról, azért az Angyalok közt száll meg. Hivatalosan viszont később lép csak be közéjük, egy darabig csak vendégeskedik náluk. Klasszikus, talán egyszer itt is...

A többire sajnos csak jövő héten tudok válaszolni, mert már így is késésben vagyok, csak ne érezd úgy, hogy pusztába kiáltott szó egy-egy ilyen kérdés. És a többiektől is szívesen fogadok.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Április 01., 20:17:23 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Margali

  • Sólyomszem
  • *
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +0/-0
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #304 Dátum: 2005. Március 31., 20:08:58 »
Igen komoly kérdések merültek fel bennem!

Az 1., érzelmileg leginkább megterhelő:
-Mennyit kell még aludni a frissítésig?

További kérdések:
-Jarwis-nek van családja?
-Hogy került Herkules az Angyalokhoz?
-Meg tudta gyógyítani Hangya az első feleségét?
-Milyen Mrs. C. A. jelöltek voltak? (  )

hál.kösz.
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #303 Dátum: 2005. Március 31., 08:55:32 »
Idézet
Srácok!
Mit tudtok mondani egy Young Avengers című comixról? Eddig két részt találtam, vsz csak ennyi van még. Nagyon új sorozat...
Valóban nagyon új sorozat, igazából még én sem tudok tól sokat róla. Annyit tudok, hogy Kang az ellenfél, és valami jövőből jött ifjú Kang segít ellen, Bosszúangyalt játszva. Zavaros? Jóóóó...   Még én is csak ennyit tudok. Nem tűnik rossznak.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető tomgrey

  • Garfield
  • **
  • Hozzászólások: 88
  • Karma: +0/-0
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #302 Dátum: 2005. Március 30., 19:24:32 »
Srácok!
Mit tudtok mondani egy Young Avengers című comixról? Eddig két részt találtam, vsz csak ennyi van még. Nagyon új sorozat...

Nem elérhető Nitro

  • Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1165
  • Karma: +3/-1
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
Avengers képregények
« Válasz #301 Dátum: 2005. Március 30., 18:30:13 »
Miért nem mondod meg konkrétan: "A Marvel csak 2000 utáni sztorik kiadására adott engedélyt, úgyhogy inkább azelőttieket nyomassatok."  

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Avengers képregények
« Válasz #300 Dátum: 2005. Március 25., 19:34:36 »
Szerintem öt évnél előbb ne!    Legfeljebb, ha addig megszűnik minden képregénykiadás kis hazánkban.  

Nem elérhető Gorgonita

  • HZs imádó
  • *
  • Hozzászólások: 1548
  • Karma: +10/-4
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #299 Dátum: 2005. Március 24., 17:39:18 »
Köszi a válaszokat!

 Akkor egyelőre nem erőltetem, de kb. mennyi idő múlva térhetek vissza a témára ?  

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #298 Dátum: 2005. Március 21., 14:24:08 »
Idézet
A New Avengers-t nem tervezi valamelyik honosító oldal? Vagy az még túl friss anyag a honosításhoz?
 És még egy kérdés. Az Avengers Finale a New Avengers előtt játszódik?
Esetleg megtörténik...

Igen, közvetlenül (és Marvel idő szerint fél évvel) előtte játszódik. Az a lezárása az első-harmadik évfolyamnak, ahol az Angyalok "végleg" feloszlanak. Sajnos magát a történetet nem ismerem, mert valamiért nem jött meg a rendelésem, de amennyire hallottam, egyfajta "üljünk össze és emlékezzünk dicső történelmünkre" típusú sztori.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Avengers képregények
« Válasz #297 Dátum: 2005. Március 18., 20:05:30 »
1: még túl új
2: még megjelenhet magyarul is újságban, szóval ne is erőltessük...

Nem elérhető Gorgonita

  • HZs imádó
  • *
  • Hozzászólások: 1548
  • Karma: +10/-4
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #296 Dátum: 2005. Március 18., 19:53:06 »
A New Avengers-t nem tervezi valamelyik honosító oldal? Vagy az még túl friss anyag a honosításhoz?
 És még egy kérdés. Az Avengers Finale a New Avengers előtt játszódik?
« Utoljára szerkesztve: 2005. Március 18., 20:03:16 írta Gorgonita »

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #295 Dátum: 2005. Március 03., 13:20:27 »
Tegnap kaptam meg és olvastam az Ultimates 2 3. részét. Egyelőre nagyon tetszik ez a sorozat, de SPOILER nem igazán értettem, hogy miért nem végezték ki ott helyben Bannert. Ugyanazzal az erővel, amivel elkábították, meg is mérgezhették volna. Szóval ez sajnos nagyon sántít. De ettől eltekintve nagyon jó.END SPOILER
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Avengers képregények
« Válasz #294 Dátum: 2005. Február 24., 14:11:14 »
Köszönöm  

Nem elérhető Farek

  • Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
  • Hozzászólások: 9201
  • Karma: +53/-4
Avengers képregények
« Válasz #293 Dátum: 2005. Február 24., 12:54:38 »
Idézet
No akkor nevesítek   

A bosszú angyalai Vol3. első füzet. - once an avanger   A kapitány a kör alakú pajzzsal mozdul, két vörös egy fehér csík, középen kék alapon fehér csillag
A klasszikus pajzs.
Idézet
ugyanitt Vol3. negyedik füzet - Too many avangers - a Kapitány a háromszög pajzs egyik változatát hordja, aminek csak egy ív van a tetején..
Az előző óta a jó Kapi saját füzetében elpusztult az a pajzs. Ezért használja ezt az eredeti replikát.
Idézet
arra sajnos nem emlékszem, hogy melyik részben, de van aháromszög pajzsnak egy háromíves változata is megrajzolva..
Erre sajnos nem emlékszem így én sem...  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Avengers képregények
« Válasz #292 Dátum: 2005. Február 23., 22:24:51 »
Idézet
ráadásul nem igazán értem, hogy mire gondolsz a különboző pajzsokkal, kicsit nevesíthettél volna.


No akkor nevesítek  

A bosszú angyalai Vol3. első füzet. - once an avanger   A kapitány a kör alakú pajzzsal mozdul, két vörös egy fehér csík, középen kék alapon fehér csillag

ugyanitt Vol3. negyedik füzet - Too many avangers - a Kapitány a háromszög pajzs egyik változatát hordja, aminek csak egy ív van a tetején..

arra sajnos nem emlékszem, hogy melyik részben, de van aháromszög pajzsnak egy háromíves változata is megrajzolva..