HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1025/1091) > >>

Dórika:

--- Idézet ---Miért nincs a 95 és 96 a letöltő oldalon?
--- Idézet vége ---
Már ott van

Margali:

--- Idézet ---Amikor Rick megkapja a tasliját, kicsit béna ahogy megrajzolták..Legalábbis szeritnem.
--- Idézet vége ---
Furán egyensesen tartja a kezét. Szerintem ez azért van mert az nem Rick, hanem csak egy báb, még kaszkadőrt sem találtak ehhez a jelenethez.

Egyre szimpatikusabb a skrull király. Igazán könnyeden kezeli a dolgokat. "Semmi gond parancsnok, mejen csak vadásza le szépen azokat a betolakodókat a röpcsijén, addig én leverem ezt szökő rabot, aki kiiktatta az őrségem." Laza. Vagy csak hozzá szokott? Lehet, hogy ő volt az egyetlen, aki az egész birodalomban, aki odafigyelet az oktató filmre, ami a földi hősökről szólt, meg a bizarr "úgyis mindig mi győzünk a végén" karmájukról? Kimulatta magát a sanyargatásukkal, most meg úgy is tudja neki és a birodalmának vége, mit aggódjon? De Ronan is elég közvetlen az embereivel, nem sokat foglalkoznak az űruralkodók a formaságokkal.

Mi lesz a következő történet, ha ennek vége?

Miért nincs a 95 és 96 a letöltő oldalon?

Fura, hogy ennyit szenvednek, hogy Magneto meg javult-e vagy sem. Hiszen nincs olyan szupergonosz, aki olyanokat mondana, mint "piha".   Innentől kezdve szerintem értelmetlen az egész csete-paté, ez egy egyértelmű jel. Figyelmetlenek ezek az Angyalok.

Nahát! Milyen hősies ez a Dr Druid!   Vagy csak a kisebbségikomplexusa miatt?   Adhatna belőle ennek a Cs.K.-nak. Nem tudna csak pár kockára eszméletlen maradni, ha felrobban? Legalább egy kicsit szédüljön vagy valami ne embereket mentsen, de szenvedjen!

Farek:

--- Idézet ---"Állítsd meg a siklót ..... bármi áron. Beleértve az életedet is"...Könnyen beszél az aki kiadja a parancsot 
--- Idézet vége ---
Ne legyél már ennyire kukacos! Kapi biztosan maga is megtenné ugyanazt   !

--- Idézet ---"Ez a Kang Kobra, meg a Kang Kong    ez komoly?
--- Idézet vége ---
Komoly bizony! Talán még magad is találkozhatsz velük.

--- Idézet ---A dalokra rá fogok menni, bevallom van köztük nem egy, amiről még csak nem is hallottam ....
--- Idézet vége ---
Ez felvet egy érdekes kérdést: van itt valaki, BÁRKI, aki akár csak hallott is ezekről a dalokról, urambocsá' még hallotta is őket, netalán nagy kedvencek?

--- Idézet ---1000 dollár a heti fizujuk? És hol a nemes társadalmi munka? Hol a semmit sem kérő hős?   Húú akkor egy takarító is simán megkeres ott heti..... no adok is fel egy ajánlólevelet magamról     MEg most remélem nem írok hülyeséget, de a csapat fizetett 2000-et hetente a szállásért Tony Starknak, + vasember felvette a heti 1000-est? 
--- Idézet vége ---
Nem, nem, amikor a csapat fizetett, akkor a fizetés még nem volt. Vagy a fene se tudja. Lehet, hogy neked van igazad. De mindig is tudtuk, hogy Tony Stark nagy üzletember  

--- Idézet ---Remélem hamar jön a következő rész...
--- Idézet vége ---
A börzéig mindenképpen jön a befejezés.

kaine:
A New Avengers egyik legjobb szövege volt, mikor a Kap mondja Pókembernek, hogy jöhetne az Angyalok közé. Pók: - Úgyis jól jönne az az 1000 dolcsi.
Kap: - Az már nincs, fizetés ugrott.  Pók: - Ez annyira én vagyok, hogy ez már nem is vicces.      

regnar:
Kree-Skrull háború 8.

Lassan közeledik a végkifejlet..

Borító. No ez a történetre utal.  Kár lenne nagyon argozni, jól sikerült munka. Szép a beírás rajta, meg jók a karakterek rajzai is, de ez tendencia az eddigi borítóknál is.

Képregény. Itt sem lehet nagyon sok úja elmondani. Rajzilag ugyanaz, mint az előzőek, bár itt most kevesebb a semleges kitöltő háttér.
Amikor Rick megkapja a tasliját, kicsit béna ahogy megrajzolták..Legalábbis szeritnem.

Történet.Ezek a Skrull-ok azért nem észlények. Bedőlnek a hologramnak, nem eszük miatt fogják ellopni őket.
szerencsétlen kiadja a parancsot, hogy fésüljenek át mindent, de addigra a csapat már a háta mögött áll... Teljes fejetlenségben vannak. Nem is értem,hogyan dédelgethet egy ilyen civilizáció ekkora terveket  

"Állítsd meg a siklót ..... bármi áron. Beleértve az életedet is"...Könnyen beszél az aki kiadja a parancsot  
De hogy miért kellett megszakítani és helyszínt váltani...Az ember már éppen belemerülne, várja, hogy mit történik, erre "elkapcsolnak" az angyaloktól..    

Beírás. Itt is a szokásos. Érthető mondatok. Az angol szöveget nem ismerem, de jól olvasható magyar szöveggel. Szép munka.

Ez a Kang Kobra, meg a Kang Kong    ez komoly?

A dalokra rá fogok menni, bevallom van köztük nem egy, amiről még csak nem is hallottam ....

1000 dollár a heti fizujuk? És hol a nemes társadalmi munka? Hol a semmit sem kérő hős?   Húú akkor egy takarító is simán megkeres ott heti..... no adok is fel egy ajánlólevelet magamról     MEg most remélem nem írok hülyeséget, de a csapat fizetett 2000-et hetente a szállásért Tony Starknak, + vasember felvette a heti 1000-est?  

Remélem hamar jön a következő rész...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése