HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
daniel86:
Köszönöm az infót! ;D
Én még a Tél katonáját is csak két hónapja láttam és abban kellemeset csalódtam. A kissé átformált mai mozinézők számára igazított sztori is bejött, mert nem éreztem úgy, hogy gyereknek lennék nézve mint sok Marvel film esetében. (pl. Thor)
Sepi:
A film nagyon jó, de ott teljesen más a történet. A konfliktus kicsit erőltetett benne, de ettől függetlenül mind a látvány, a hangulat és a történet jó lett.
daniel86:
Hali!
Most nyálaztam végig az Amerika Kapitány: Polgárháború füzeteket. Királyság! :worship: :worship:
Kérdés: a film lett ilyen jó? Érdemes egy próbát tenni vele? :nemtudom:
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok v1 118. részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Lenyűgöző volt ez a rész! Dr. Strange igazán nagyot alkotott.Wanda elszántságának is köszönhette eme nagyszerű győzelmet a Bosszú Angyal csapat!Azért kíváncsi lennék,hogy vajon a Szemlélő akkor sem avatkozott volna be csetepatéba ha az Angyalok mindannyian elbuknak?A Fantasztikusok esetében is beavatkozott,talán itt sem bírta volna megállni..
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: xeraph - 2016. December 11., 20:59:03 ---Vajon miért van az, hogyha egy másik dimenzióból származó szuper gonosz el akarja foglalni a mi dimenziónkat, akkor azt általában a földön keresztül szándékszik végrehajtani? :)
--- Idézet vége ---
Valószínűleg pont ugyanazért, amiért minden ellenség az USÁ-t, azon belül is főleg New Yorkot támadja meg. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése