HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1019/1091) > >>

Nitro:
Türelem rózsát terem. Az én malmaim lassan őrölnek, de mindig elérik a céljukat.  

Farek:
Regnar, ha rajtam múlna, hetente menne fel új Avengers képregény erre az oldalra. De a munka mellet nem tudok annnyit fordítani, meg beírni sem tudom, de talán jobb is, hiszen korábban Micho, jelenleg pedig Troll szerintem igazán professzionális munkát végeznek (SLURP-SLURP). De igyekszünk mindent megtenni, hogy minál gyakrabban hozzájussatok az Angyalokhoz. Egyébként hogy teszett az X-Men vs. Avengers 3-4. része? Nem véleményzeted!    Sok más emberrel egyetemben...  

regnar:
Én bevallom még nem olvastam őket, Általában ritkábban jutok Avangers képregényekhez... csak itt a neten, hogy pontos legyek, szóval jöhetnek, tuti elolvasom őket...

Farek:
Nemrég kaptam kézhez a New Avengers 6-7-et és az Ultimates 7-et. A New Avengers 6 egy kicsit gyengébbre sikeredett az általam vártnál, bár nem igazán tudnám megmondani, hogy milyen végre számítottam az első történethez. A 7-es, a Sentry meg még nem bontakozott koi igazán, kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle. Bár volt pár jó poén, mint amikor Mr. Fantastic komolyan vette VAsember atlantiszi nyelvkérdését   . HANEM! At Ultimates egyre überbrutálabb! Szép lassan korhatárossá kell tenni. Most már igazán érdekel, hogy kis is a titokzatos farkas a nyájban. Bár tippem van, de biztos nem fogom eltalálni.  Olvasta valaki ezeket? Ha igen, mi a vélemény?

Farek:
Köszi szépen mindenkinek a jókívánságokat. Már sokkal jobbaqn vagyok, de azért még kell pár hhét, mire teljesen felépülök és ismét teljes értékű tagja leszek a társadalomnak. De Ez a lábadozási idő legalább engedett teret a fordításoknak, aminek - remélem, hamarosan - nyomát is láthatjátok itt. Jönnek a klasszikusok!!!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése