HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1013/1091) > >>

regnar:

--- Idézet ---Aki szereti Ami Kapit megszívatva látni, annak tudom ajánlani.
--- Idézet vége ---

Mit, hogy, hogyan? Amerika Kapitányt is elverik/megalázzák/ ki tudja, hogy mi éri még???    Elolvasom, ha megtalálom valahol, de nehéz szívvel a fent idézett mondat tudatában. REmélem nem kap túl sokat. Amerika Kapitány  

UPDATE

Igazad volt, tényleg elkenik őket. VAsembert is szépen földbe döngölik, Kapitány meg "rossz időben, rossz helyen"   ,Vasember csúnyán....

Farek:
Ne aggódj Gorgonita, lesznek újabbak is, de azért a következő pár szám még a hőskort idézi. De nem fogunk teljesen leragadni ennél a vonalnál. Hiszen a Galaktikus Vihar Hadművelet bőven a 90-es évek. Csak addig még egy pár történetet megismerünk. De kitartás.
Hm, Starjammers. Ez érdekes kérdés. Túl sokat nem tudok róluk, aazt if sőleg a magyar X-menből. Szóval a terjeszkedő Shiár birodalom rabjai voltak Raza, Hepzibah, C'hod és Kalóz (aki ugye a Summers gyerekek apja), s ők együtt szöktek meg és kötöttek el egy hajót, amivel a shiár űrben kalandoztak. Csatlakozott hozzájuk Gemini (Binary, azaz Carol Danvers), valamint Sikorsky, s együtt járták az űr tengetét. Aztán kegyelmet kaptak Lilandrától a segítségökért (lásd M'krann kristály, magyar X-Men). Később Gemini elhagyta őket, visszatért a Földre, de ők együtt maradtak. Kalóz szerelmi kapcsolatot tart fenn Hepzibah-val. Angyali vontakozásű történeteik közé tartozik a már fentebb említett Galaktikus Vihar Hadművelet (a címeket lásd az ajánlóban), valamint amikor az után, bosszúból a kreek felbérelik Razát, hogy ölje meg a Fekete Lovagot, aki keresztül is döfi a jó Lovagot, akinek csak hajszálon függ az élete. Ez, ha emlékeim nem csalnak, az Avengers 350-es (vagy 250-es?) száma környékén zajlik. Egyébkétn volt nekik valami minijük is, de bennük nem vagyok annyira otthon, mivel inkább X-Men történelem. Azért remélem, hogy segítettem valamennyit.

Tegnap volt szerencsém elolvasni a New Thunderbolts 13-14-ik számát. A Mennydörgők az Angyalokkal csapnak össze és nem akarok sok mindent ellőni, de eléggé elkenik a szájukat. Aki szereti Ami Kapit megszívatva látni, annak tudom ajánlani.  

Gorgonita:
Nkem ezekből a régi füzetekből Darázs frizurája tetszik a legjobban. Érdekesek ezek az őskövületek, mint képregény és szuperhős történelem, de ugye lesz valami újabb is?  
 Az Ultimate-k nkem nem jönnek be annyira, épp az erőszakosságuk miatt, bár egy-két karaktert azért hihetőbbé tettek. A New Avengerst meg már írtam, hogy komálom. Bár ott meg nem értettem angolul a Sentry vonalat.
 Más: Az X-menben időnként felbukkanó Starjammers féle űrcsapatról   és tagjairól tudnál/tok némi infót csepegtetni? Történetük, kiadványok, miegymás.

Farek:
Na, mi a nagy harci helyzet, emberek? Csak mert volt egy kis (na jó, nagy) szünet, Regnaron kívül már senkit nem érdekelnek a Bosszú Hatalmas Angyalai? Ez nem szép dolog! Ne mondjátok már, hogy senkiben nem merülnek fel kérdések - tisztelet a fent említett kivételnek - amelyekre szomjúhozva várja a választ? Vagy legalább a szokásos "köszi, teszett, jó volt, mikor jön a következő?"
Hogy egy kicsit felszítsam a kedélyeket: közeleg a Mikulás, s van zsákjában minden jó... Utána pedig beröppen köreinkbe a Jézuska, hogy szebbé tegye a karácsonyunkat   ! Szóval addig is legyetek jó, olvassátok a Bosszú Angyalait, s szóljatok hozzá a fórumon, különben csak virgács lesz   !

Nemrég volt szerencsém kézhez kapni és elolvasni az Ultimates 2/8-at, valamint a New Avengers 12-t. Szerintem nagyon rendben vannak, az Ultimates egyértelműen a Marvel egyik zászlóshajója, persze nem kisgyerekeknek való, mert hullanak az emberek, mint a legyek, s nem kímélik a főszereplőket sem. Mark Millar szerintem elég agresszív gyerek lehetett   Szóval ajánlom mindenkinek, aki tudja követni a jelenlegi címeket is.
És egészen jó az Ultimate Secret is, vannak benne   -k, meg   , meg minden. Már csak az Ultimate Galaktusz felbukkanását várom egyre jobban.

Farek:
Na végre! Mindenki nagy örömére (remélhetőleg) sikerült frissíteni a Bosszúangyal szekciót is. Remélem, hogy megérte várni a most megkapott anyag fényében. És lehet jönni véleményezni, hozzászólni, kérdezni (mint ahogy Regnar is teszi. Hála néked Regnar, ki egyik leghívebb és -megbízhatóbb olvasónk vagy)

Az a hidraulikus kalapács a csúcs   Vasember egyik legnagyobb találmánya  , kár, hogy a későbbiekben már nem használta    

Regnar: biztosat nem tudok mondani az Űrfantom képességéről, de szerintem (hangsúlyozottan csak szerintem), alapesetben ott dobja vissza a testet, ahol kiszívta, de amennyiben az Űrfantom másra vágyik, megoldható. Vagy nem. Akinek van jobb, hihetőbb elképzelése, ne fogja vissza magát.
A leírásokra vizsont nem tudok mit mondani, mert én meg a régi Marvel szerepjátékot nem ismerem. Illetve volt szerencsém látni az F4 könyvecskéjét (esetleg pont a Te jóvoltadból?), de nem igazán emlékszem már a leírások formájára. De nem tartom kizártnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése