HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1012/1091) > >>

kaine:
Rádióaktív ember? Azt tudom ki találta ki! Most olvastam- fordítottam egy Deadpoolt, amit ő írt és abban mesélte el.

Gorgonita:
Oké! Nem hajt a skrull!

Annyit már látok, hogy van rádioaktív emberük  , meg egy atlaszuk.

Farek:
Gorgonita: Az ajánlót a Kree-Skrull Háború utolsó részében, az extra dokumentáció végén találhatod meg, ott vannak az eredeti borítók.
A többi kérdésedre pedig, ha nem nagy probléma, már csak hétfőn válaszolnék, mert csak az irodából tudok netezni, viszont már indulófélben vagyok hazafelé. De megígérem, hogy várakozásod jutalmául igen kimerítő választ kaphatsz a Mennydörgőkről, akik nem mellékesen az Angyalok mellet a másik kedvenc címem és csapatom, és ki merem jelenteni, hogy volt olyan időszak, amikor jobbak voltak a történeteik.

Gorgonita:

--- Idézet ---Angyali vontakozásű történeteik közé tartozik a már fentebb említett Galaktikus Vihar Hadművelet (a címeket lásd az ajánlóban),
--- Idézet vége ---
 Köszi. A mini -vagy legalábbis egy mini -megvan csak még nem volt időm elmerülni benne. Ezt az ajánlót merre keressem?
 A New Thunderbolts-ot nem követtem, eddig. De ha tényleg adnak az Avenger-eknek azt megnézem. Néha nekik sem árt egy-két atyai pofon, mert még elszállnak maguktól, aztán még azt képzelik magukról, hogy ők a Föld legnagyobb hősei.  
 A régi Thunderboltsról meg nem is hallottam, csak gondoltam, hogy lehetett egy régi is, ha már van egy New.    Szóval ha nem vagyok túl sok, akkor ők kinek is a kicsodái?  
 Csak most fedeztem fel az képességek adataival, és életrajzokkal ellátott karakterleírásokat. Remélem az összes valaha élt Marvel szereplő sorra kerül.  

Farek:
Igen, igen. Külön érdekes, hogy
SPOILER ugye Őrszem a helyi Superman, erre Foton simán sakkban tartja. Meg tetszik, hogy Kapi, a nagy hadvezér annyira kiszámítható, hogy még arra is felkészülnek, hogy megpróbálnak ellenfeleket váltani   Nekem egyre szimpatikusabb ez a Pacsirta. A végén a csavar pedig... hm, kíváncsi leszek, hogy a jó öreg báró a közeljövőben mit akar. Hiszen már a Bíbor Emberes buliban is benne volt a keze.SPOILER VÉGE
Na meg a közelgő Gonosz Légió...    Lesz egy kis   , azt hiszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése