HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1010/1091) > >>

Zspider:
Amit már nitro is emlitet enyhe reklámként az is igaz de itt van egy kis (Már megijedte amikor megláttam nitro nevét, azt hittem, hogy teljes mértékig kileszek javitva) kiegészités:
A csapat tényleg afféle angol X-men a tagja nagyrészt belölük is állt. Koloszus, Magik, Árnymacska, Pete Wisdom, MacTaggert doki, Warlok, Farkas (az új mutáns), Britannia Kapitány és még sokan mások.
A New Exalibur, nagyon új ötlet és ha engem kérdeztek elégé jó. Az egész az előbb emleget szereplőkből áll. Buldi megunja a testvére vacakolását és miután meggyülölte a rossz fiú szerepet újra alapítja az Exaluburt, Nocturne (aki Árnyék lánya egy alternativ idősíkból) itt ragad a mi világunkban és Buldi elhívja (Lásd Exiles), ami a Kapot illeti valszeg az XSE-vel történő dolgok után veszi fel újra a jelmezt (Lásd Uncanny X-men, a Pendragonon), Wisdomról fogalmam sincs és Káprázat is elégé rejtély az is lehet hogy csak útközben áll be közéjük. Már az első részben egy érdekes ellent találnak hat embert akik az eredeti X-men erejét használja, innentől kezdve az egész csak egyre zavarobb lesz.

kaine:
Akkor azt már tudjuk, hogy a New Thunderbolts 13-14 az New Avenger-es. Ugye? De nem volt egy korábbi számukban (úgy a 7. körül) már egy találkozásuk?

Nitro:
Az első Excalibur megalakulását Pendragon oldalán lehet olvasni, a többi számot pedig majd folyamatosan a New Generation Comix oldalon. Valamint rövid összefoglalót lehet olvasni tevékenységükről az én weblapomon is az Excalibur 42. számában.    Reklám vége.  

Farek:
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, örülök, hogy másnak is tetszik az üsszefoglaló alapján a sorozat, és ezek szerint az ízlésem is. Biztosat sajnos nem tudok ígérni, de futok pár kört, hogy mit tudunk tenni a honosítás érdekében, mert valóbannagyon szeretném megosztani a nagyközönséggel ezt a történetet.

Zspider: Az Excaliburról én is szívesen vettem az információidat, valamint bármilyen további kiegészítést is szívesen látnék.

Margali, ha jól, emlékszem, Te elég jól benne voltál az Excaliburban, ha esetleg olvasod ezeket a sorokat, megteszed, hogy hozzáteszed a magadét is?

Gorgonita: A Mennydörgők 1997-ben indult, és megélt egészen 81 részt, de igazából a 76. résztől már csak a cím volt ugyanaz, de valójában köze nem volt hozzájuk, mert a 75. számban lezárult az eredeti sorozat. Ezért 5 szám után ezt a pótlékot beszüntették. Volt eközben 2 különszámuk is. Aztán pár év kihagyás után volt a 6 részes crossover az Angyalokkal, 2004-ben, majd azután nem sokkal indult a jelenleg is futó sorozat. Persze közben vendégszerepeltek más címekben is, pl. Heroes for Hire 7-es, valamint a Spider-Man Team-Up 7. számában. Ja, és érdekesség, hogy az első megjelenésük nem a saját füzetük első számában volt, hanem az Incredible Hulk 449-ben, utána pedig még megjelentek a Tales from the Marvel Universe 1-es számában is, s csak azután jött a Thunderbolts 1. Szóval szép kis utat bejártak.

Gorgonita:

--- Idézet ---Gorgonita: ha a New Exkalibur érdekel abból én is tudlak informálni
--- Idézet vége ---
 Ne kímélj! Azt hiszem ez az utolsó gárda, amiről még szinte semmit se tudok. Azt tudom, hogy sok X van köztük, de hogy miért jött létre azt nem. Talán ez a csapat valamilyen angliai X-men kirendeltség, vagy leányvállalat?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése