HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1003/1091) > >>

Fairlight:
Ismerem a történetet...az közvetlenül a Titkos Háború II. Avengers érdekeltésgű részei közben játszódik...

Szabásminta: Egy szimpla, egy fordított...(vagy ilyesmi) és ezt ismételd 8trilliószor, és kijön egy sál, ami Galactusnak is jó...

Ja és...mivel, a CsB tervemet az illetékesek támogatták , és lényegi ellenállásba nem ütköztem, ezért rászálltam a projectre...

Farek:
Valamiért szórakozik velem ez a szar... De sebaj, most már megoldottam. Éljenek az Angyalok!

Farek:

--- Idézet ---Hogy vesztették el?
--- Idézet vége ---
Volt egy két részes Cross-over egy Avengers és egy Fantastic Four Annualban - meg nem mondom melyikben, de itt az oldalon valamelyik Bosszúangyal képregény extra rovatában (a 101 tényben) benne van -, s a két csapat más-más úton, de eljutott egy skrull hadvezérhez, aki kicsit telve volt hatalomvággyal és egy páncél védelméből elindított egy gépet, amiről azt hitte, hogy neki nem árthat. Tévedett.   A gép hatásaként pedig minden skrull elvesztette az alakváltó képességét, és az éppen akkor használt alakban maradt. Ami például kellemetlenül jött annál a skrullnál - és ezt mutatták is -, amelyik valami idegen fajnál kémkedett szék(!!!) alakjában   Vagy volt olyan, aki kreek - vagy shiárok? - között kémkedett éppen, és a másik faj alakjában maradt.
De aztán valahogy visszaszerezték ezt a képességet, csak nem tudom, hogy hogyan, mert csak egyszer olvastam róla.

Egyébként meg mi a bajod a női rovatokkal? Nincs azokkal semmi probléma, hi-hi-hi (női hangon). Ja, és tud valaki valami jó kis receptet? Vagy szabásmintát?  

kaine:
Hogy vesztették el?
Hm, olyan ez, mint egy női lap rovata.

Farek:
Gorgonita: igazad van, olvasni is kemény meló   Egyébkétn ha lenne úgy otthon gépem, ahogy nincs, akkor magam is megtenneém, mert érdekel a folyamat, de így...   Sebaj, azért hamarosan itt a Mikulás, szóval remélem, hogy mindenki jó volt és senkinek nem kell virgácsot küldeni  

Skrullok: ja, érdekes egy faj, még saját fajukat is vadásszák. Egyébként, miután az egyik Avengers Annualban elvesztették az alakváltó képességüket, hogy a pélóba kapták vissza? Valahol olvastam már, de nem igazán rémlik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése