HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (101/1091) > >>

ratij:
Üdv!
A The Avengers: The Korvac Saga sztorit mikor tervezitek honosítani? Egy fórum hozzászólásban valahol 2016-ban 1-2 éves határidőt olvastam.  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Február 14., 07:50:41 ---Nem volt rossz ez a történet, de ha én találnék ki effélét inkább úgy alakítanám, hogy vissza térbe a jelenbe gyökeresen megváltoztatná az addig ismert megszokott dolgokat és egy alternatív univerzumot hozna létre.Teszem azt életbe marad Bucky, mert Kapi a barátja elvesztésén érzett pillanatnyi érzelmi kitörésén mondjuk ott helyben megöli Zémót. Ja, azt mondanom sem kell, hogy a mostani polgárháborús időszakban képzelném el.Mármint időben innen indulna a sztori.

--- Idézet vége ---
Hm, nem rossz elképzelés... ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 56. részét,Farek,Genzo!!! :worship: :worship:
Nem volt rossz ez a történet, de ha én találnék ki effélét inkább úgy alakítanám, hogy vissza térbe a jelenbe gyökeresen megváltoztatná az addig ismert megszokott dolgokat és egy alternatív univerzumot hozna létre.Teszem azt életbe marad Bucky, mert Kapi a barátja elvesztésén érzett pillanatnyi érzelmi kitörésén mondjuk ott helyben megöli Zémót. Ja, azt mondanom sem kell, hogy a mostani polgárháborús időszakban képzelném el.Mármint időben innen indulna a sztori.
Szerintem sokkal több volt ebben a történetben amitől akár az egész marvel univerzumot megrázó esemény lehetett volna, mint a mutánsvilág, vagy a regisztrációs törvény és az azt követő események.

Farek:
Örülök, hogy tetszett. És igen, érthető Kapi bizonyosság keresése. Más dolog, hogy Ftum időgépének igénybevétele azért nem egy átlagos megoldás. :) Jó, mondjuk Kapi sem egy átlagos alak. :D

És igen, a jelenlegi történtek és retcon fényében külön furcsa ezt látni. Bár én például ehhez nem nyúltam volna hozzá, bármennyire is jó történetek születtek utána Bucky-val.

Szegény Janetet meg ne bántsd, nem szép dolog a kisebbet. Pláne, ha csak darázsméretű.  ;D Különben is... de erről majd később.

A folytatás szerintem igen érdekes lesz, ráadásul utána lesz még egy ráadás is hozzá. De ennyire nem is rohanok előre.  ;)

Blue S:
BA Vol1 056.

Megértem Kapit, hogy bizonyosságot akar a legjobb barátja haláláról, hiszen a remény hal meg utoljára. Nagyon érdekes, hogy a történet nem hagy kétséget afelől, bizony szegény Bucky tényleg meghalt. Azok az olvasók, akik a megjelenésekor olvasták a füzetet vajon mit szóltak volna, ha közlik velük, hogy sok-sok évvel később Kapi hű társa visszatér, sőt, át is veszi Steve helyét?

Ami még nagyon tetszett, az Zémó állandó meglepődése és eszmefuttatása arról, hogy több Amerika Kapitány létezik egyszerre.  :lol:

A "bájos Janet"-t jól valagba rúgtam volna, mikor a csapat visszatért a múltból. Annyira aggódott értük, hogy el is aludt és ezzel veszélybe sodorta az életüket és az egész idővonalat.

Kíváncsian várom a történet folytatását.  :cool:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése