HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a M.K.B.A. 34. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb története volt ez ebben a sorozatban. Pedig nekem nem nagy kedvencem, de ez izgalmas és vicces is volt!
Farek:
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---Esetleg ilyen klasszikus történetek várhatóak-e a jövőben?
Atlantis Attack
--- Idézet vége ---
Nem valószínű. Az akkori, mindenféle évszámon keresztülhúzódó nagy crossovereket mindig inkább pénzelhúzásnak éreztem, meg annak, hogy megpróbálják a kevésbe ismert címekre becsalogatni az olvasókat. Hosszú, legtöbbször feleslegesen és erőltetetten elnyújtott történetek. És még mondja valaki, hogy csak a 2000-es években indultak a nagy, évenkéti lehúzós történetek. :)
Amit konkrétan ebből olvastam, az nem volt annyira rossz, de nem is estem tőle hanyatt. És egy jó részét nem is olvastam.
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---Evolutionary War
--- Idézet vége ---
Dettó mint az előző, plusz annyit, hogy az a kevés, amit olvastam belőle, nagyon nem tetszett. És egyébként is rühellem az Evolúciómester karakterét. :P
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---Citizen Kang
--- Idézet vége ---
Egyértelmű igen. Viszont szeretnék addig eljutni a történetekkel, az meg még jó esetben is hosszú évek munkája.
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---The Korvac Quest
--- Idézet vége ---
Egyértelműen nem. Bűnrossz. Brrr! :dry:
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---The Terminus Factor
--- Idézet vége ---
He eljutunk odáig, lehet róla szó, bár csak az utolsó két, Bosszúangyalos részt olvastam. De az alapján nem volt annyira rossz.
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 29., 18:37:43 ---Bloodties
--- Idézet vége ---
Ha jól emélkszem, akkor a Chronopolis már sok éve megcsinálta. De nyilván, ha majd addig eljutunk (illetve remélem, hogy amikor), akkor én is elkészítem a saját verziómat. :)
Szóval a várható megjelenésekhez is az kell, hogy időben elérjünk addig a fő történetekkel. Kitartást! :brow:
garrido:
Esetleg ilyen klasszikus történetek várhatóak-e a jövőben?
Atlantis Attack
Evolutionary War
Citizen Kang
The Korvac Quest
The Terminus Factor
Bloodties
SithLord:
Üdv! Köszi a Mephisto kontra 3.-4. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Nekem is nagyon tetszett ez a mini! A sztori végére gondoltam, hogy minden a Sötét nagyúr akarata szerint történik majd... :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: Xeraph - 2020. Szeptember 27., 15:03:23 ---Ez a "Mephisto kontra..." mini nagyon jó volt.
Több ilyen klasszikust a népnek. :D
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett, szerintem is nagyon jó. Mondanám, hogy igyekszem, de bevallom, manapság nem túl sok időm jut a hobbi fordításra, és a beírók is elég elfoglaltak. De vannak még klasszikusok tervbe véve.
--- Idézetet írta: garrido - 2020. Szeptember 27., 17:41:01 ---Csak nekem tűnt mefisztó túl kraftosnak?
--- Idézet vége ---
Nem volt kraftos. Csak végre a helyén kezelték, nem pedig valami viccnek, mint aminek nagyon sokszor más írók.
Legalábbis szerintem.
És persze örülök. hogy neked is tetszett, már régóta terveztem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése