HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (993/1091) > >>

molzo:
Köszi az Angyalos történeteket!
A Hangyásnál rosszabra számítottam, végül jó kis történet volt, karácsonyi történetnek jó. És a rajz is jól nézett ki.
Aztán itt van Energikon (de nem szeretem ezt a nevet, hülye Franciák) az egyik kedvelt szereplőm. Szerencsére a Marvelesek is láttak benne valamit ha annyiszor feltámasztották.

Regnar, végre valaki talán rajtam kívül, aki nem utálja a jó öreg zászlóruhást. És megbocsátok neked Hulk esetében. Látod, ha azt a sok eseményt olvastad volna lehet, hogy szimpatikusabb lenne.

regnar:
S eljő... Energikon

Ezek a klasszikus történetek nagyon bejönnek. Igaz nem mindegyikük összetett és szerteágazó, mint amit az újabbakban megszokhattunk, de a hangulat kárpótol mindenért.
Erről a sztoriról olvasás közben azt hittem, hogy lényegében sablonos lesz, a végén győzelem, és mindenki boldog lesz. De ahogy haladt előre valahogy úgy éreztem, hogy Energikon nem gonosz, vívódik, és igazam lett. Mindenesetre csúnyán elkeni az Angyalokat, Óriás sem akadály neki. A vége mégis meglepetés volt, azt hittem, majd az Angyalok kiötölnek valamit, megmentik, ahogy lenni szokott. De ez a befejezés sokkal jobban tetszett, ámbár szívből tudtam sajnálni Energikont, aki csupán áldozat volt.

A dokumentációknak külön örültem, mivel egyik kedvenc hősöm Amerika Kapitány is helyet kapott benne   . Egy időben nem kedveltem, pontosabban semleges volt számomra, aztán az egyik alfa különszámban - valamikor az ősidőkben   - megjelent a Monolith bosszúja c. képregény és az ottani szereplése nagyon megfogott, onnantól kezdve figyeltem kicsit jobban a történeteit.
Hulk karakterét annyira nem szeretem, de ne kérdezzétek miért.. egyszerűen nem szimpatikus (Bocsi, ha valakinek a kedvenc karaktere). De azért olvastam érdekes infókat róla, pl van arról valamilyen történet, mikor Reed "megoldja", hogy Banner agya uralkodjon Hulk felett, vagy ez csak amolyan háttérinfo? Azt azért el kell ismerni, hogy így végigolvasva "esszenciálisan" az élettörténetét, azért nem szűkölködött eseményekben   .

A beírásra/fordításra most sem lehet panasz, a képregény része jól olvasható és érthető volt, ami pedig a dokumentációt illeti, le a kalappal, rengeteg volt a szöveg, érthető, követhető mondatokba rendezve. Szép munka.  

(egy apró hibát észrevettem ugyan, egy egybegépelést Amerika Kapitány dokumenációjában, de vegyétek úgy, hogy nem szóltam   )

Klasszikus történet jöhet bármennyi  

Guest:
Hirtelen a Hóhér (egy asgardi isten!!!) előránt egy rövidcsövü revolvert és...  
Na az ilyen retro-fíling mindent megér.

Thanks a rengeteg képregényért

Gorgonita:
Egy kis Hangya nagy Karácsonya. Képileg nagyon bejött. A történet kicsit eröltetetnek hatott, és bő lére is eresztették. Olyan: kellett egy kari különszám és ez jutott eszünke hangulata volt. De a humor és a srác ajándéka szüleinek ezt nagy mértékben ellensúlyozták, és végső soron emlékezetessé tették a sztorit.
 Ahogy egyre inkább megismertetitek velem ezeket a régebbi sztorikat, kezdek néhány karaktert - pl. Darázs, Vizió, Thor, Amazon -hiányolni a New Avengers-ből. Jó lenne ha a reálisabb New Avengers és a durvább Ultimates mellett indulna mondjuk egy Classic Avengers cím is, ami a régi hangulatot próbálja felidézni.

Zsoo:
Nagyon köszi ezt a sok frankó képregényt! Nem semmi mennyiséget hoztatok össze! További Sok sikert a munkához és mindenkinek Boldog Karácsonyt!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése