HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Március 14., 07:38:44 ---Örülök, hogy vége lett ennek a történetnek. Remélem a folytatás kicsit színvonalasabb lesz!
--- Idézet vége ---
Hát, a 38. rész elég gyalázatos... de utána jó időszak jön, jó történetekkel.
Hang eredete meg... kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de mégis csak a mi szupergonoszunk. :D
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 36. részét Farek, Peter P. !!! :worship: :worship:
Ahogy mondod Farek, Hank nem kicsit volt túlfejlesztve ebben az epizódban. Már-már idegesítő szinten. Persze megértjük, hogy nem akarták megölni az egyik főszereplő karaktert, de ezzel szinte majd kiherélték a csapat többi tagját a tehetetlenségük miatt. A Hang röhejes háttér története meg csak hab a tortán. :hehe:
Örülök, hogy vége lett ennek a történetnek. Remélem a folytatás kicsit színvonalasabb lesz!
Farek:
Pym leginkább az írók kegye miatt ilyen ügyes. Seregély helyében nem csak mondtam, hanem simán eltörtem volna a nyakát, oszt' jó napot! :)
Holdlovag, pontosabban Khonshu csele valóban jó volt. :)
Clint és Bobby bejelentése valóban derült égből villámcsapás, de ők már csak ilyen szenvedélyesek. Bár hogy Clint miért ül a magas lovon, azt a nemrég honosított Sólyomszem mini 2. részének vége (és Hangtompító megölése...) után nem igazán értem... :S
Blue S:
NYPBA Vol2 36.
Pym ügyesen felvette a harcot a csapattársaival és a szerencse is vele volt. Bár Darázs meglepte, így is remekül küzdött, jár neki az elismerés.
Azért az nem volt semmi, ahogy Maria elintézte a gonosztevőket. Vajon hányas szintű telepata lehet?
Szerintem Holdlovag végül megmentette volna Hanket. A csele nagyon jó volt, simán átverte vele Tigrát.
Clint és Bobby ezt csak úgy bejelentették mindenki előtt? Ilyen hirtelen? Azért még beszélhetnének a témáról egy kicsit.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Igen. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése