HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Punkológus: ja, szegény Ultron. Csak annyit fűznék hozzá, hogy itt még nem volt adamantiumból, ezért sikerült ilyen könnyen elpusztítani.
És köszi a többiek dicséretét is.
A történet valóban elég lineáris, de néha kell egy kis pihentető is, ami nem követel hihetetlen agymunkát, nem?
Micho: ja, a Marvelnél szeretnek a klasszikushoz visszanyúlni. Reményeim szerint egyszer majd elérünk ehhez a történethez is.
Ja, és remélhetőleg hamarosan megkezdődik a nyugati parti szekció feltöltése is.
Fairlight:
Eszméletlenjólett a letöltőoldal.... :-)))
Nagyon pipecek ezek a kisfigurák...(meg lehet kérdezni, hogy honnan szereztétek őket ??) ...legjobban KisThanos tetszik (még vigyorog is a kis megalomániás )
Kakukktojás: 1.ben Jarvis (nem szuperhős, hanem hétköznapi hős) (Van benne ugyan egy X-menes alak, de őt én mindig Bosszú Angyalnak tartottam...)
2.ban (ezt nem mondom meg ;-) )
3.ban Lee mester + Nova
+ Boldog Szülinapot MICHO !!!! (Iszok egyet az egészségedre: )
Micho:
--- Idézet ---Gratula. Pl.:a boritón lévő "S eljő... Vízió" szépségében veri az eredetit, sőt olyan mintha az amcsik honosították volna
--- Idézet vége ---
Köszi a dicsérő szavakat, újra meg kellett néznem azt a borítót, hogy télleg ilyen jó lett?? (a kaine-es poén ült )
a többit majd Farek!
aki különben erre próbált célozni, hogy külön "aloldala" lett immár az Angyaloknak a HZs-n (picit kinőtték magukat) és a következő szerint lettek csoportosítva:
Bosszú Angyalai letöltő oldal
hogy tetszik?
az egyik csapatban van egy kakukktojás, figyelmeztetett nitro... hát már azért sem veszem ki, aki akarja tippelhet, ki az
UPDATE: tök véletlen akadtam rá az imént:
úgy látszik tetszett az amcsiknak a Vízió belépője, aztán megismételték a nyugati parton
Punkológus:
Én is elolvastam az Avengers 057-et. Mind a beirás, mind a forditás nagyon jó lett. Gratula. Pl.:a boritón lévő "S eljő... Vízió" szépségében veri az eredetit, sőt olyan mintha az amcsik honosították volna , amolyan kaine féle hibajavítós módszerel . A történet nem valami hú de egetrengető, szép lineáris menet, fordulatok nélkül. Igaz, ennek is megvan a hangulata.
3.oldalon első kockája: Jan felkiáltása kisé röhejes. "Nem... nem! Ez valami földöntúli embertelen vízió! És az a hang... mint ami a sílról túlról jön!" Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy most képregényt vagy Shakespier drámát olvasok (remélem Vili nevét nem szúrtam el)
A Fekete Özvegy ruháján s haján bebőgtem. Ezt a ruhát használta akkor is, mikor kémkedik??? Ahogy ránézek, folyamat a Cool tv ugrik be "Szuper moncsi"
Sólyomszemet direkt csinálták ennyire idegesítőre?
Ultront pedig csak sajnálni tudom. A nagy adamantium szörny, aki folyamatosan darabokra vernek. Ez a szószátyársága sem tetszett. Jobban bejön a Titkos Háborúból ismert szótlan gyilkológép. A feje viszont tényleg tükröz valami eredendő brutalitást. (csak tudnám hogy miért nem épített olyan falat, ami gyorsan csapódik össze ) Ezt az elektródás dolgot sem értem igazán nekem úgy tűnt, hogy Ulti falnak vágja magát és felrobban. Én meg csapkodom a klaviatúrát és üvöltve kérdem az égtől, hogy Miééééééért???
Farek:
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a megújult BA letöltési szekciót, azon belül is felhívnám a figyelmet a Nyugai Parti részre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése