HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (99/1091) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Március 29., 09:57:50 ---Bár, a varázslat miatt gondolom, hogy nem a hagyományos csihi-puhi történetekkel operáltak.  :)

--- Idézet vége ---
Igen, valószínűleg ezért volt a csapatban Hulk is, mint nagy "varázsló".  :D Egy csapásra el tudott tüntetni bármit és bárkit.  ;D  :m-hulk:

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Március 26., 16:10:05 ---Oltalmazók Vol1 11.

Sajnos Valkűrnél megint az volt az érzésem, hogy vele is csak többen voltak. Mintha csak azért kellett volna, hogy meglegyen a létszám vagy valaki képviselje a gyengébbik nemet is, aki kiragadta a lelkét a Limbóból.

Jó volt látni, hogy a Fekete Lovag megtalálta a helyét és az idejét is az idővonalban, azonban a kiváló műszaki ismeretekkel rendelkező Dane Whitman valószínűleg gyenge lehetett történelemből, ha abban reménykedett, hogy sokáig fog Oroszlánszívű Richárd mellett szolgálni.   :-\

--- Idézet vége ---

Na igen, valahogy Valkűrt nem igazán tudták kihasználni, legalábbis az általam ismert pár történetben. Pedig lettek volna benne mélységek. (Melyekből párat valószínűleg Sólyomszem is szívesen megismert volna...  :hehe:)

Kicsit hiányos a történelmi ismeretem, mi is történt Ricsivel?  :badteeth:

--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Március 28., 07:39:15 ---János pap, óriás gnómok? Csak én érzem, hogy kissé röhejes lett a befejezés? :badteeth: Amúgy eddig a részig végig tetszett...

--- Idézet vége ---
Hát, az Oltalmazóknak már csak ilyen fura történeteik voltak... :) Igazából nem nagyon ismerem a csapatot és a sztorijaikat, szóval nem tudnám megmondani, hogy ez mennyire szokványos. Bár, a varázslat miatt gondolom, hogy nem a hagyományos csihi-puhi történetekkel operáltak.  :)

SithLord:
Üdv! Köszi az Oltalmazók 11. részét, Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
János pap, óriás gnómok? Csak én érzem, hogy kissé röhejes lett a befejezés? :badteeth: Amúgy eddig a részig végig tetszett...

Blue S:
Oltalmazók Vol1 11.

Remek befejezést kapott Fekete Lovag megmentése, akit nem is olyan értelemben kellett kisegíteni a bajból, ahogy azt Dr. Strange gondolta. Persze, ehhez kellett Merlin varázslata is.

Namor most nagyot alkotott, nélküle nem sikerült volna kivívni a győzelmet. Mikor a gnóm belökte a vízbe, már tudtam, hogy nyert ügye van.

Sajnos Valkűrnél megint az volt az érzésem, hogy vele is csak többen voltak. Mintha csak azért kellett volna, hogy meglegyen a létszám vagy valaki képviselje a gyengébbik nemet is, aki kiragadta a lelkét a Limbóból.

Sólyomszem talán most jött rá, hogy igazából az Angyalokhoz tartozik. Bár most egyedül szeretne boldogulni, de mint tudjuk, ez nem fog sokáig tartani.

Jó volt látni, hogy a Fekete Lovag megtalálta a helyét és az idejét is az idővonalban, azonban a kiváló műszaki ismeretekkel rendelkező Dane Whitman valószínűleg gyenge lehetett történelemből, ha abban reménykedett, hogy sokáig fog Oroszlánszívű Richárd mellett szolgálni.   :-\

Köszönet a honosításért!  :worship:

keildavid:
Bosszú Angyalai/Oltalmazók: tetszett ez a crossover. A szokásos szuperhős összecsapás és végül minden kiderül, hogy ki irányította a szálakat. Nekem nagyon tetszenek ezek a klasszikus történetek. Bár egy még hátra van ha jól sejtem, az Oltalmazók 11-es. Legalábbis a Bosszú Angyalai 118. végén az van említve.

Bosszú Angyalai 56.: Ezt még nem olvastam el, de megvárom a különszámot és akkor majd egybe fogom elolvasni.

Nyugati Part Bosszú Angyalai v2 36.: Sólyomszem és Seregély kapcsolata nagyon rosszra fordult. Bár az elhangzottakban sok ellentmondások is vannak. Pl. Sólyomszem minibe Clint is olyasmit csinált, mint Bobbie a Fantomlovassal. És Clint persze úgy kezeli, hogy ez nem jó, holott ő is tett olyant, ami helytelen volt. Hát erre az a logikus válasz, hogy az írók azt írnak, amit akarnak. De ez egy teljesen más kérdés.

Bosszú Angyalai kontra: tetszettek ezek az egy részes különálló történetek. Olyan, mint a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai, mivel azokban is minden rész különálló.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése