HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (947/1091) > >>

Farek:
Micho, tedd már meg, hogy azok számára, akik szépen ki szokták írni, hogy melyik történet hol jelent meg eredetileg, leírod mindezt az április 1-i külön számmal kapcsolatban is.

Zaj:

--- Idézet ---egyébként örülök, hogy kis tréfát csinálhattam a dologból  eleinte nagyon nem jött az ötlet, majd böngészve a neten találtam egy képet, amire lecsaptam és kicicomáztam.
--- Idézet vége ---
Hát ezért volt nekem olyan ismerős az a vonalkód,  tudtam, hogy láttam már valahol!

Le a kalappal Micho! Tudod, hogy mindig van a dícséret után egy "de"-m, de most nincs.

Micho:

--- Idézet ---Újabb remek borító, számomra hihetetlen, hogyan lehet eltalálni a betűtípusokat, és kiretusálni a dolgokat a képről ilyen jól. Ha itt ülnék a gép előtt egy hetet, akkor sem sikerülne ilyen jól.  :
--- Idézet vége ---
kedves regnar, és még aki egy pillanatig is elhitte, hogy eme borító valaha is megjelet odakint:

Április Bolondja!!!  

egyébként örülök, hogy kis tréfát csinálhattam a dologból  eleinte nagyon nem jött az ötlet, majd böngészve a neten találtam egy képet, amire lecsaptam és kicicomáztam.

KÉP

aztán eszembe jutott, hogy nincs április 1. szivatás nélkül,  és miért ne készítsem el az "angol" változatát is, ilyen még úgysem volt az undergroundban... naon örülök, hogy mindenkinek bejött   (bár bevallom, szívesen olvastam volna róla, hogy "Na, AmiKapi most jól megkapta". nem is értem, hogy nem sütötte el senki   )

más:
Margalinak én is örülök, hogy írt, kellemes volt olvasni a sziporkázó sorait
Gorgonitának üzenjük, hogy ezután csakis tisztán és kipihenten olvashat HZs képregényeket, talán több örömét leli majd bennük  

TOM1 észrevételére pedig, hogy néhol sux a színezés a NYPA-ban: sajnos nem szabad szkenn alapján ítélkezni az alkotókról, mert ilyen régi (70-es 80-as évjáratú) képregényeknél sajna nem mindig az eredeti, papíron megjelent színeket látjuk viszont szkennelés után (és ráadásul még a feljavítás után is változik).  

Farek:
Borító: Micho tudna róla mit mesélni...  

Regnar: az anti-proton ágyús történethez csak annyit, hogy az nem Kapi volt, hanem az USA Ügynök, aki a maga módján van olyan tenyérbemászóan idegesítő alak, mint Kapi. Csak ő nem azért mert idegesítően idealista, pusztán arrogáns. Ő az, akit Sólyomszem a Galaktikus Viharban kiszorított az űrbe menő csapatból (ugye olvastad???   )

Gorgonita: na, örömmel olvasom, hogy "megtérítettünk"   Ne aggódj, továbbra is jó lesz. Az idézet pedig nem Piszkos Fred szájából hangzott el eredetileg?

nickfury: Növényember (Plantman). Nem tudok a múltjáról túl sokat, csak onnan ismerem, hogy a Mennydörgők életében a múltban (illetve a CoMor jövőjében) igen fontos szerepet játszott.

Margali: jó ismét itt látni téged, ilyen hosszú hónapok után. (Sajnos van még egy-két ember, aki szép lassan elmaradt, - pl. Blue S. meg még páran- szívem szakad meg értük   . Remélem, kegyesek hozzájuk az égiek, bármerre is kóborolnak éppen. Örülök, hogy tetszenek a nyugati partiak, remélem, ez a későbbiekben is így lesz. De azt ugye tudod, hogy még rengeteg lemaradásod van? Szóval húzz bele.

Fairlight: jó, úgy vesszük, hogy nem szóltál      

Kaine: Egy kis Hangya nagy Karácsonya - köszi az értékelést, jobb későn, mint még később. Mire gondolsz a végével kapcsolatban? Te mit tettél volna bele? Véletlenül úgy maradnak, és mutáns hangyák felfalják őket? Vagy mi?  

kaine:
Na kivételesen én is "napra készen" olvastam el.
Az Építőmunkások közepesen indult, de amikor Roncsoló megjött, kitört belőlem a röhögés, már azért megérte!  
A keresés is elég jó volt, a Herkuleses annyira nem tetszett, de nem volt rossz, a vizes meg mintha már olvastam volna... mindegy, köszi!
És ha már annyira belejöttem, elolvastam a Hangya Karácsonya különszámotokat is. Voltak benne jó dolgok, csak a végét szúrták el kicsit. De a rajz csodaszép, nagyon csípem ezt a Phil Winslade-et.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése