HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (946/1091) > >>

kaine:
Nekem egyedül Rozsi szövege volt fura, mert még sosem láttam HZS_Astro City-t amerikai újságban.    De ezt azért sose hittem volna!  

regnar:

--- Idézet ---Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt!
--- Idézet vége ---

Én is valami hasonlóra gondoltam a következő munkátok kapcsán  

Farek:

--- Idézet ---Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e      
--- Idézet vége ---
Hűha!   Micho, álljunk le azzal a projekttel, amit a következő különszámra gondoltunk! Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt! Nem akarom elveszíteni regnart!  

regnar:
Sh*t  

Valahogy éreztem, hogy a borító nem igazán passzol a dologhoz, de nem hallgattam az ösztöneimre   .  (Bár most már kár magyarázkodni   )
Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e        

Jó tréfa volt.  

Micho:

--- Idézet ---Le a kalappal Micho! Tudod, hogy mindig van a dícséret után egy "de"-m, de most nincs.
--- Idézet vége ---
nincs?
amúgy télleg jólesett, köszi

és íme az eredeti megjelenések:

1. Clowning around - Avengers v1 Annual #19

2. Honey, I shrunk the hyperatomic anti-proton cannon! - Avengers West Coast Annual #5

3. Boys' night out! - Avengers v1 Annual #21

4. ...So what are you going to do after you conquer the world? - Avengers West Coast Annual #4

ezeket csak azért hagytuk le kivételesen a füzetből, hogy még többen is bedőljenek

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése