HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
kaine:
Nekem egyedül Rozsi szövege volt fura, mert még sosem láttam HZS_Astro City-t amerikai újságban. De ezt azért sose hittem volna!
regnar:
--- Idézet ---Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt!
--- Idézet vége ---
Én is valami hasonlóra gondoltam a következő munkátok kapcsán
Farek:
--- Idézet ---Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e
--- Idézet vége ---
Hűha! Micho, álljunk le azzal a projekttel, amit a következő különszámra gondoltunk! Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt! Nem akarom elveszíteni regnart!
regnar:
Sh*t
Valahogy éreztem, hogy a borító nem igazán passzol a dologhoz, de nem hallgattam az ösztöneimre . (Bár most már kár magyarázkodni )
Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e
Jó tréfa volt.
Micho:
--- Idézet ---Le a kalappal Micho! Tudod, hogy mindig van a dícséret után egy "de"-m, de most nincs.
--- Idézet vége ---
nincs?
amúgy télleg jólesett, köszi
és íme az eredeti megjelenések:
1. Clowning around - Avengers v1 Annual #19
2. Honey, I shrunk the hyperatomic anti-proton cannon! - Avengers West Coast Annual #5
3. Boys' night out! - Avengers v1 Annual #21
4. ...So what are you going to do after you conquer the world? - Avengers West Coast Annual #4
ezeket csak azért hagytuk le kivételesen a füzetből, hogy még többen is bedőljenek
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése