HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (945/1091) > >>

kaine:

--- Idézet ---mert nem olvasol Fantomot   a Moonstone féle kiadás sztem Astrocity betűvel van írva, legalábbis tökre hasonlít.
--- Idézet vége ---
De olvasok! Csak valami David legyen az elejére írva!  

--- Idézet ---de ez a kedvenc beíró betűm, mióta magyarosította Zaj (kb 3 éve) azóta használom, ez váltotta fel nálam a comic sans-t
--- Idézet vége ---
Érdekes, nekem is. Csak nekem a kettő között még volt egy további próbálkozás is.  

Farek:

--- Idézet ---na de lépjünk tovább... kicsit ideszpoilerezek, hogy hamarosan kikerül egy BA annual, hogy melyik, lehet találgatni  
Fareknek lett egy új (másik) beírója, és ha beválik, akkor komoly mennyiségű BA honosítás fog napvilágra kerülni a HZs-n
--- Idézet vége ---
...feltéve, hogy az új munkahelyem mellett is lesz hasonlóan sok időm és energiám fordítani  

Micho:

--- Idézet ---Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt
--- Idézet vége ---
persze, nem is a profikat akartam átverni  valójában több "hiba" is van benne, de hát ez csak poén. és ugye az a legjobb átverés, mikor nem is tudod, hogy át vagy verve    gondoljunk bele, akik nem olvassák a fórumot, még mindig azt hiszik, hogy eredeti    

na de lépjünk tovább... kicsit ideszpoilerezek, hogy hamarosan kikerül egy BA annual, hogy melyik, lehet találgatni  
Fareknek lett egy új (másik) beírója, és ha beválik, akkor komoly mennyiségű BA honosítás fog napvilágra kerülni a HZs-n

--- Idézet ---Nekem egyedül Rozsi szövege volt fura, mert még sosem láttam HZS_Astro City-t amerikai újságban.
--- Idézet vége ---

mert nem olvasol Fantomot   a Moonstone féle kiadás sztem Astrocity betűvel van írva, legalábbis tökre hasonlít.

eredeti

honosított

én is meglepődtem, máshol nem láttam előzőleg... de ez a kedvenc beíró betűm, mióta magyarosította Zaj (kb 3 éve) azóta használom, ez váltotta fel nálam a comic sans-t

Farek:

--- Idézet ---Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt, az Avengers felirat miatt. Mert bizony az nem így néz ki eredetileg. És én mint John Byrne nagy kedvelője tudom, hogy ő sosem rajzolt ilyen címlapot. Azért jó poén volt azzal a sipkával.
--- Idézet vége ---
Persze, Molzo, szólj csak be    

molzo:
Gratula az április bolondja különszámhoz, a 'Drágám a...' történetet mindig is nagy poénnak tartottam. A történetek eredeti megjelénésének feltüntetését én is hiányoltam.
Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt, az Avengers felirat miatt. Mert bizony az nem így néz ki eredetileg. És én mint John Byrne nagy kedvelője tudom, hogy ő sosem rajzolt ilyen címlapot. Azért jó poén volt azzal a sipkával.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése