HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
nickfury:
A Marvel vs Capcom elmegy, ellehet vele játszani.Amugy szerintem csatagépel bárkit lezuzhatsz a játékban.
TOM1:
Ez egy régi játéktermi játék,tudjátok, azok a zenélő, dzsojsztikos,gomb nyomogatós embermagasságú masinák a füstös játéktermekben,mindenféle klafa játékkal.Manapság ilyesmivel emulátoroknál lehet talákozni(Magyarországon), szaknyelven ROM formájában.Itt egy link,ez egy ilyen ROM raktár,köztük van ez a játék is(nekem is szemet szúrt múlt héten,el is kezdtem szedni,de abbamaradt)
http://romhustler.net/
Ehhez éppenséggel a Mame32 nevű emulátor lenne megfelelő,az is letölthető onnan.A többi ingyentöltőshöz hasonlóan kell hozzá egy kis türelem,amíg visszaszámol(figyeljétek,mert nagyon el van dugva a "click here"),de utána egész jó sebességgel jön.
Szerk. Na kipróbáltam.Hát,kéremszépen ez xar. Ugyanis általánosan csak a japán verzió tölthető ke(legalábbis ahol én kerestem) és sajnos így nemcsak hogy olvashatatlan szöveget kapunk(az még rendben is lenne)de ilyen esetekben a kép is szétesik.Emellett a hang is csak recsegés volt(nem csak nálam).Továbbá alapból hanyagul programozták a dolgot,ugyanis Kapi az egész játék alatt háttal harcol! Végig hátrafordulva! Amúgy 8 szereplő közül választhatunk(Kapi,Lovag,Kristi,Viharcsapás, illetve melléjük be lehet hívni segítőnek,bár nem jöttem rá hogyan: Vas,Góliát,Víz és az utolsóra már nem emlékszem. Mivel ez egy verekedős game, az ellenfeleik:nagyrészt a Csillagerő tagjai,Supremor,At-Lass,Minerva,ilyenek. Könnyű fokozaton a végigjátszás rosszabb esetben 5 perc. Bocs,hogy illúzió romboló voltam.( ). Ellenben tudom javasolni,bár nem teljesen angyalos, a Marvel versus Capcomot. Na az egy klafa,atompörgős verekedős.Olyanokkal lehetsz, mint:(Marvel)Póki,Venom,HulkKapi,Rozsi,Gambit,!Csatagép!,valamint(Capcom)Ryu,Zangief!Megaman!,Captain Commando. Meg vagy 30 segítő.Rengeteg figura,egyszerre két emberrel is lehetsz,hiper-szuper kombók,esstébé.
Fairlight:
Nekem sincs meg... ...
De valaki feltölthetné valahova, hogy leszedhessem és csinálhassak vele egy kis plusz hangulatot a GVH fordításhoz...
+ Csak egy kis észrevétel a képre: Jónak biztos jó a játék (hát Angyalok vannak benne... )...de a comicot biztos nem olvasták, mert tévesztették Eric Masterson szerelését/kalapácsát...
Archant:
Classicus játéknak tűnik
Nekem sajna nincs meg brühühühü
Micho:
tudok egy jó játékot!
nektek megvan?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése