HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
TOM1:
--- Idézet ---Velem te nem beszéltél.
--- Idézet vége ---
Jajj,bocsásson meg őrmester úr!Elfelejtettem,hogy titoktartást fogadtam a beszélgetésünkről. Könyörgöm nem küldje rám a Mandroidokat. Bár lehet hogy már késő, hallom itt van valami a házunk felett,remélem nem a Heli-bázis
Micho, én nem feszíteném tovább a húrt,főleg most, hogy már az őrmester úr a köreinkben tartózkodik. Meglásd, ma este megáll a házatok előtt a nagy fekete repülő autó Amúgy hidd el,én is pontosan tudom,hol tartózkodik Nick Fury. Egész pontosan itt ül mellettem, éppen rabló ultit játszunk és ő áll nyerésre.
Amúgy én is belepillantottam nemrég abba a vígjátéknak is beillő akciófilmbe,csak egy pillanatra. Aznap már nem tudtam ételre nézni,miután kijöttem a WCből... Hasahopp különösen nevetséges volt
Ja és még azt,hogy honnan jött ez az alba plázás ötlet? Csak nem fehérvári érdekeltségek?
Micho:
--- Idézet ---Velem te nem beszéltél.
--- Idézet vége ---
igaza van. akit te láttál az alba plázában az nem Nick Fury volt, hanem David Hasselhoff én speciel tudom, hogy Nick Fury hol fog tartózkodni ma este magasságában (zulu idő szerint)
nickfury:
Velem te nem beszéltél. Amugy csatagép és segitönek a Bulldozer és verhetetlen vagy.
TOM1:
Beszéltem tegnap Nick Fury-val, éppen a Fehérvári mekiseknek tartott eligazítást,arról hogy biztonságtechnikai szempontból milyen kockázati tényezői vannak a csúszdán lecsúsztatott szendvicseknek és a rózsaszín egyeningnek. Azt üzeni neked, hogy túlságosan mélyre ástál, úgyhogy számíthatsz egy látogatásra a közeljövőben és ha esetleg az nem hatna meg és tovább kutatnád az összefüggéseket a Shield és Magyarország McDonald's éttermei között,akkor Mandroidokra is számíthatsz
Amúgy volt régen olyan is,azt még ténylegesen játékgépen toltam,hogy szimplán "X-Men",meg olyan,hogy "Punisher",két mászkálós. Mindkettőbe beledobtam vagy ötezret,húszasokban. Akkoriban az még kész vagyon volt
Ja és árulja már el nekem valaki,hogyan lehet Marvel vs. Capcom-ban kinyírni Onslaugh-ot. Mert még piciben elmegy,de amikor megnő,az már verhetetlen.
Micho:
én még vagy 4 éve találtam rá ezekre a romokra a kazaa-n, mondanom se kell, az összes haver nálam nosztalgiázott, szinte szétvertük a billt
jó volt még az "exmen|verszusz| sztrííííííít | fájter!" is, imádtam, mikor bemondta ezt címet az elején a muksó
ja, és tudtátok, hogy a Blahán a Mekiben a Shiled cég biztonságőrei vannak?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése