HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (940/1091) > >>

Gorgonita:
Példát vettem és cyclops fedőnéven megcsillogtattam optisugaras véleményem. Ezúttal Fekete Lovag fotonkardja keltette fel a figyelmemet, remélem róla is lesz leírás. Vagy már volt?
 Tetszett a Spectacular is, bár a kézi beírásos technika próbára teszi az olvasói türelmet, (ugyanakkor elismerést is érdemel, nem kis lelkesedés kellhet a körmöléshez), és Spidey-nek olyan Marvelesen lassan esett le, hogy átverték, pedig gondolom akadt már dolga korábban is alakváltókkal.
 Egybként idővel -mondjuk jövő év gyereknapi frissítésnek -ajánlom honosításra az Avengers And Power Pack Assemble! 01-et. Szrtem nagyon jó a humora.  

molzo:
Biza, volt frissítés a CoMoron, és nem csak a Galaktikus Vihar folytatása!
Farek már véleményezte is a Kvazár #1-et, köszönjük neki. Vegyetek róla példát.  

A frissítés akár be is kerülhetne az Underground figyelőbe.

Farek:
Ajánlom mindenki figyelmébe a Kaine által említett történetet.

Közben pedig végre frissítés történt a CoMor- oldalán, ahol is egyből három résszel folytatódik az egy időre kényszerből felfüggesztett Galaktikus Vihar Hadművelet. Szóval olvassátok el őket, hogy aztán hamarosan itt következzen a folytatás is.

kaine:
A Spidertomon Pókember-Bosszú Angyalai közös sztori (kézi beírású) első rész a kettőből. Spectacular 169.
http://gwendy.uw.hu

Farek:

--- Idézet ---Az Alba Plázában 99 óta legendákat mesélnek egy Darth Maulnak öltözött figuráról, aki a Star Wars EPI bemutatóját nézte meg ott, a bejárati ajtó elé állt, és egyetlen kézmozdulattal kinyitotta azt - az erő segítségével. Persze egyes rosszakarók azt emlegetik, hogy az ajtó amúgy is magától nyílt, mert fotocellás volt, de ők természetesen nem hiteles tanúk    
--- Idézet vége ---

Jön.... jön... jön... Hamarosan fény derül a titokra... vajon sikerül a Nyugati Part Angyalainak legyűrniük Gravitont? Vagy az első sorozat egyben az utolsó is hőseinknek? (Na jó, persze, hogy sikerül legyőzniük   ! De vajon hogyan?) Hamarosan a HálóZsákon...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése