HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
nickfury:
Igen, pontosan.A 13 éves srácnak grauálok.A Különszám tetszett, a rajzok jók voltak, hoztáka classcikus filinget. A történet viszont érdekes, lehet hogy az egész megsem történt volna ha janet nem let volna annyira kíváncsi? Nem, megtörtént volna hiszen csak hozzá kellet érnie.It Hüperionnak volt forditva Hyperion? Szerintem Hüperion sokkal erősebb kategorába tartozik mint Vízio, vagy bárki más a BA-ból . A + Wizard storyk viszont jóklettekmár csak 1 crossvernek kéne kijönnie Austin ÉS Amerika Kapitányal., Amerika Kapitány néha tényleg azthiszi hogy szavakkal bármit elérhet?Thort én sose tudtam megkedvelni, de tényleg az egyik legkeményebb szuperhős. A Nyugatipart Angyalai #4. része szerintem jóvolt, de nemis kicsit. VÉgre felfedte magát Rhodes, és Sólyomszem is átélhette azt amit Amerika Kapitány élt át annak idején.Gravitonak szerintem nagyon elletek találva a képességei.Tigrát kicsit szebre is lehetett volna rajzolni de nem mindegyik szuperhősnö lehet csodaszép.Simon akkor csak élvezetből szokot enni , inni? Ha Tigra gyengének érezte magát a csapatban akkor Seregly mit gondolhat? Több önbizalom kéne neki de ahogy most láttam eben a számban már nem gondolkodik ilyeneken. Végül a grill partit is megutdták tartani szóval minden jól sült el. Szerintettek Simon És Tigra között nem lehetne semmi több a barátságnál?Köszia fríssitést mégegyszer!
Farek:
Molzo, Nickfury: ugye nem mondjátok komolyan, hogy ennyi volt az értékelés, vélemény? Ugye még csak letöltöttétek, és még nem volt időtök elolvasni, de szerettétek volna jelezni, hogy nagy az öröm, amiért újra vannak Angyalok? UGYE???
És igen, remélem, hogy hamarosan jön a GVH is.
nickfury:
Köszi a frissitést.Érdekes volt olvasni hogy mennyi mitologiát vittek át a képregényekbe.
molzo:
Köszi a frissítést, már le is szedtem. Hamarosan akkor jön a GV folytatása is ugyi?
Troll:
Frissültünk - BA 8. éves különkiadás és a Nyugatipart Angyalai #4. rész
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése